Συνάντηση με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ. είχε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Λεωνίδας Ρουμπάτης

Share:

Συνάντηση με την  Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων   κ. ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ. είχε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ την 5-11-2020 στο γραφείο της Διοίκησης του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης  Κοινωνικής Πολιτικής  κ. ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

H  Περιφερειάρχης  κ. ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ παρέδωσε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Υγειονομικό Υλικό για την αντιμετώπιση της πανδημίας και δεσμεύθηκε και για άλλες παροχές βοήθειας.

Κατά την συζήτηση δόθηκε επιπλέον έμφαση στην πρόταση  του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας για   ένταξη στο   ΕΣΠΑ των έργων ,ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, που  έχουν υποβληθεί και την δέσμευση  για ένταξη νέων έργων που  οι αρμόδιες υπηρεσίες θα έχουν ολοκληρώσει  την σύνταξη των τεχνικών προδιαγραφών  και εγκρίσεων σκοπιμότητας.

Συνεχίζεται  η  επιχορήγηση που δίνεται από την Περιφέρεια στους επικουρικούς ιατρούς, τόσο στους υπηρετούντες  όσο  και για την προσέλκυση  νέων   ιατρών στις προκηρυγμένες θέσεις , αλλά και στις  θέσεις που θα δρομολογηθούν  το 2021 σε συνεργασία  με τους  Επιστημονικούς φορείς του Νοσοκομείου μας.

Συζητήθηκε στην επιχορήγηση  από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων να  συμπεριληφθούν και οι ειδικευόμενοι ιατροί του Νοσοκομείου μας.

Συζητήθηκε η  αξιοποίηση των κτιρίων του Νοσοκομείου,  με την ένταξη των  σε προγράμματα  χρηματοδότησης.

« Χάρηκα ιδιαίτερα  την  συνάντηση με την  κ.Κράτσα και τον κ. Ζορμπά, τους ευχαριστώ για την προσφορά των    και θεωρούμε βέβαιη την στήριξη της Περιφέρειας στο Νοσοκομείο μας” δήλωσε ο Διοικητής  του ΓΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

                                  Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κέρκυρας

Previous Article

Συνάντηση της Δημάρχου με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο

Next Article

Η ΕΛ. ΑΣ. ενημερώνει για τηλεφωνικές απάτες

Σχετικά Άρθρα