Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά. Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες Παρασκευή (06.11.2020), κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, συνελήφθησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στη Ζάκυνθο, δύο ημεδαποί, ιδιοκτήτης και προσωρινά υπεύθυνος αντίστοιχα, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα οποία λειτουργούσαν παρέχοντας υπηρεσίες σε όρθιους και υπεράριθμους πελάτες. Επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα (13.000) και (10.000) ευρώ κατά περίπτωση και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων.

Επιπλέον, χθες Παρασκευή (06.11.2020), συνελήφθη ένας ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κεφαλονιά να λειτουργεί αυτό πέραν της 23:30 ώρας, με επιβολή προβλεπόμενου διοικητικού προστίμου (5.000) ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας.

Κατά τους ελέγχους χθες, βεβαιώθηκαν (38) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (10) στη Ζάκυνθο και (6) στη Λευκάδα, για μη χρήση μάσκας, ενώ επίσης βεβαιώθηκαν (8) παραβάσειςστην Κέρκυρα και (4) στην Ζάκυνθο γιαπεριορισμόμετακίνησης και για όλες τις περιπτώσεις επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των συλληφθέντων θα διαβιβαστούν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ