Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σημαντική ημέρα για τη Κέρκυρα η ενεργοποίηση του κτηματολογικού γραφείου Ιονίων Νήσων

Αργά το απόγευμα σήμερα Πέμπτη 5 Νοέμβρη 2020 ο Διευθύνων την ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. κ. Στέφανος Κοτσώλης μου ανακοίνωσε ότι επιτέλους «πριν από λίγο εγκρίθηκε από το Δ.Σ. αυτής η προκήρυξη της θέσης του Προιστάμενου του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ με έδρα τη Κέρκυρα.»
Είναι μία σημαντική ημέρα για τη Κέρκυρα, τα Επτάνησα και τη νομική κοινότητα.
Για να μην ανήκουμε στα Γιάννενα ως παράρτημά τους και για να έχουμε ως έδρα περιφέρειας της χώρας δικό μας Κτηματολογικό Γραφείο αγωνίστηκα σκληρά από το 2016, εξαγγέλθηκε μετά από έντονη πίεσή μου εδώ στη Κέρκυρα από τους κ.κ. Κοντονή και Σταθάκη στις 4-12-2017 και 6-12-2017 αντίστοιχα και ψηφίστηκε τον Γενάρη 2018.
Εκφράζω τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Κοτσώλη και τον συνάδελφό μου-Δικηγόρο και βουλευτή Κέρκυρας Αλέκο Αυλωνίτη με τον οποίο μαζί στις 14-7-2020 κάναμε διάβημα στον κ. Κοτσώλη για να επισπευσθούν οι διαδικασίες και από τότε ασκούσα έντονη πίεση για την ενεργοποίησή του.
Τον Δεκέμβρη 2020 ο κ. Κοτσώλης θα επισκεφθεί τη Κέρκυρα για να επισκεφθεί και να εξετάσει διάφορα κτίρια για να επιλέξει το καλύτερο νέο προσφερόμενο κτίριο που θα στεγάσει το νέο Κτηματολογικό Γραφείο Ιονίων Νήσων.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ