Μαρκόπουλος: Nα σταλεί πρόστιμο 2.400 ευρώ στον Πολάκη

Share:
Την άποψη πως οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να στείλουν πρόστιμο
στον Παύλο Πολάκη και την παρέα του στο παράνομο φαγοπότι εξέφρασε τόσο τηλεοπτικά όσο και από τον λογαριασμό του στο Facebook ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκοπουλος.

Όπως υποστήριξε τηλεοπτικά στον ΣΚΑΪ, η παράβαση Πολάκη είναι ίδια ακριβώς με το πάρτι σε ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού και κάλεσε να μπει πρόστιμο στον τέως αναπληρωτή υπουργό όπως θα συνέβαινε σε κάθε πολίτη της χώρας που δεν σέβεται τον νόμο κατά της πανδημίας.

Ακολουθεί η πλήρης ανάρτηση:

«Θα πρέπει να σταλεί πρόστιμο στον Πολάκη για το φαγοπότι. Οι αρχές να επιβεβαιώσουν την παράβαση. Ποια η διαφορά μεταξύ Πολάκη και πάρτι στο ξενοδοχείο της Συγγρού; Στη φωτογραφία είδαμε 7 ανθρώπους συν έναν που τράβηξε το πλάνο. Η παρέα οφείλει να δώσει 2.400 ευρώ σε πρόστιμα. …Δεν μπορεί ο μέσος πολίτης να πληρώνει για την παράβαση του 300 ευρώ και να μη ζητηθεί ο λογαριασμός από έναν πρώην υπουργό. Να κινηθούν άμεσα λοιπόν οι αρμόδιες κρατικές αρχές».

Previous Article

Κοροναϊός: Τα τρία ερωτήματα του ΚΙΝΑΛ στον Κικίλια για τα εμβόλια

Next Article

Πέτσας: Απαράδεκτο πρώην αναπληρωτής υπ. Υγείας να παρανομεί και να καλεί πολίτες σε παρανομία – Υπεύθυνος ο κ. Τσίπρας που τον κάλυψε

Σχετικά Άρθρα