Φίλης στα Παραπολιτικά 90,1 για τηλεκπαίδευση: Η κυβέρνηση δεν υπέγραψε συμβάσεις και με άλλες πλατφόρμες όπως έκαναν άλλες ευρωπαϊκές χώρες

Share:

«Τα προβλήματα στην τηλεκπαίδευση με την πλατφόρμα της sisco παρουσιάστηκαν και σε άλλες χώρες, στην Ελλάδα όμως υπήρξε μπλακ αούτ καθώς η κυβέρνηση δεν υπέγραψε συμβάσεις και με άλλες πλατφόρμες όπως έκαναν άλλες ευρωπαϊκές χώρες», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης αφήνοντας παράλληλα αιχμές για πολιτικές ευθύνες.

Ο κ. Φίλης ανέφερε πως «έχει ζητηθεί από το Μάιο να κατατεθεί η σύμβαση στη Βουλή», ενώ είπε ότι «η sisco έχει αρπάξει τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών καθώς η εταιρία παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες στη χώρα μας».

Παράλληλα ανέφερε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ

ζήτησε την παραίτηση της υπουργού Παιδείας επειδή δεν άνοιξε τα σχολεία με υγειονομική ασφάλεια, δεν μείωσε τον αριθμό των μαθητών στα τμήματα και μετά το φιάσκο με την τηλεκπαίδευση».

Όσον αφορά την ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο κ. Φίλης την χαρακτήρισε «άστοχη».

Previous Article

Μητσοτάκης: Η προσμονή του εμβολίου να μην οδηγήσει τους πολίτες σε χαλάρωση των μέτρων – Κρίσιμες οι επόμενες 10 ημέρες

Next Article

Τσιάρας: Η Δικαιοσύνη παραμένει ανεξάρτητη και λειτουργική ακόμα και κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας

Σχετικά Άρθρα