Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οικονόμου στα Παραπολιτικά 90,1: Σε πλήρη εξέλιξη ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της ΕΛΑΣ για την αποτροπή των άσκοπων μετακινήσεων

«Σε πλήρη εξέλιξη ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της αστυνομίας σε όλη τη χώρα, για την αποτροπή των άσκοπων μετακινήσεων, μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα» δήλωσε στα  Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ‘’Secret’’ με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι «η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών υπακούει στα μέτρα», ενώ αναγνώρισε πως «η κίνηση είναι αυξημένη σε σχέση με το lockdown του Μαρτίου» καθώς -όπως είπε- «επιτρέπονται περισσότερες δραστηριότητες».

Σε ότι αφορά εκείνους που έφυγαν από τα αστικά κέντρα για τα εξοχικά τους, ανέφερε πως «οι επιστροφές από την περιφέρεια προς το κέντρο είναι σε και αναμενόμενα επίπεδα».

Την ίδια στιγμή ο κ. Οικονόμου συνέστησε στους πολίτες να είναι «ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές τους στο διαδίκτυο».

Παράλληλα τόνισε πως «οι αρχές θα είναι απέναντι σε ομάδες πολιτών που προσπαθούν να δημιουργήσουν αντιδράσεις γύρω από τα περιοριστικά μέτρα, τις μάσκες και τον κοροναϊό».

Σε ότι αφορά την επέτειο του Πολυτεχνείου, δήλωσε πως «η αστυνομία κάνει τα πλάνα της ώστε να εφαρμοστεί η νομιμότητα.

Τέλος επισήμανε ότι αν κάποιοι παραβιάσουν τα μέτρα «οι αρχές θα είναι έτοιμες να τους αντιμετωπίσουν και να τους οδηγήσουν στην δικαιοσύνη».

 

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ