Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Το τηλεφώνημα Τσίπρα σε Πολάκη και ο εκνευρισμός στον ΣΥΡΙΖΑ

Με τον πιο σαφή και ξεκάθαρο τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας άδειασε χθες το βράδυ τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη για την προκλητική ανάρτηση του στο facebook όπου εμφανιζόταν εν μέσω καραντίνας να τρώει και να πίνει μαζί με άλλους έξι συμπατριώτες του
γύρω από ένα τραπέζι ενώ κανένας δεν φορούσε μάσκες. .

«Η εικόνα ήταν αρνητική είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας όταν ρωτήθηκε στην συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR. Το αρνητικό είναι ότι έκανε κακή διαφήμιση . Είναι μία προτροπή στον κόσμο ότι ¨Εντάξει δεν χρειάζεται να τηρούμε τα μέτρα « Η ανάρτηση ήταν λάθος. Ο Παύλος Πολάκης έδωσε εξηγήσεις ότι γιατρός που χειρουργεί δεν μπορεί να διαδώσει τον ιό. «

Με αφορμή ωστόσο το θέμα Πολάκη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι υπάρχει κίνδυνος χαλαρότητας . Ότι η ευθύνη είναι συλλογική και όχι ατομική . Επανέλαβε ότι θα πρέπει να κρατιούνται οι αποστάσεις και πρόσθεσε ότι «δεν θα εκδικηθούμε την κυβέρνηση μην τηρώντας τα μέτρα .»

Οι πληροφορίες λένε ότι όταν χθες το απόγευμα άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο πρώην υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στο facebook και στην οποία εμφανιζόταν να διασκεδάζει γύρω από ένα τραπέζι στην Κουμουνδούρου έπεσε πανικός.

Λέγεται μάλιστα ότι ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε το γραφείο του να τηλεφωνήσει στον πρώην υπουργό υγείας προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες για την ανάρτηση καθώς ο ίδιος ήταν έξαλλος με τον βουλευτή του .

Πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυβαν τον εκνευρισμό τους για την εγωκεντρική συμπεριφορά του πρώην υπουργού , ο οποίος αδιαφορώντας για το μήνυμα που στέλνει η ανάρτηση του έγραψε μάλιστα κάτω από την φωτογραφία. «Σήμερα στα Χανιά μετά από δύο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Κουφαρδάκη και της γυναίκας του της Κατερίνας. « Εμείς θα το γλεντίζομε κ οπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλάσει». Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

Δηλαδή με λίγα λόγια ο πρώην υπουργός αν και γιατρός είπε στο Πανελλήνιο ότι θα συνεχίσει να γλεντάει αφού «την ιστορία την γράφουν οι παρέες» , την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να πείσει τους έλληνες πολίτες ότι η κυβέρνηση έκανε πολλά και τραγικά λάθη στην αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας. .

Και το ερώτημα φυσικά που προκύπτει είναι γιατί ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει να κρατάει τον Παύλο Πολάκη στο κόμμα του αφού τελικά με τα τερτίπια του λειτουργεί προβοκατόρικα καθώς στέλνει λάθος μήνυμα στους πολίτες .

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε αυτό που λένε κάποια στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι χθες η επικαιρότητα ήταν στραμμένη στο αλαλούμ που έγινε με την τηλεκπάιδευση και ξαφνικά το ενδιαφέρον των πολιτών μετακινήθηκε στα γλέντια του Παύλου Πολάκη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ