Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Το παρασκήνιο της συνάντησης Πολάκη με Γεροβασίλη και Τζανακοπουλο

Με τα δυο πρόσωπα που μετέχουν στην νέα επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡIΖΑ την Γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη
και τον Γραμματέα το κόμματος Δημήτρη Τζανακόπουλο θα βρεθεί σήμερα ο Παύλος Πολάκης προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τα νέα του …κατορθώματα.

Άγνωστο παραμένει ωστόσο αν ο πρώην υπουργός θα πάρει την πρώτη κίτρινη κάρτα από τους συντρόφους του καθώς σημαντικό ρόλο σε όλη την διαδικασία θα παίξει ο εκρηκτικός χαρακτήρας του και το πόσο ο πρώην υπουργός θέλει να τραβήξει τα πράγματα στα άκρα.

Οι πληροφορίες λένε ότι τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μιλήσει ήδη τηλεφωνικά με τον Παύλο Πολάκη ο οποίος με ανάρτηση του στο facebook εμφανίστηκε με άλλους έξι συντοπίτες του να τρώει και να πίνει γύρω από ένα τραπέζι.

Η συνάντηση του Παύλου Πολάκη με τους δύο γραμματείς αποφασίστηκε μετά την έντονη αντίδραση που υπήρξε στην Κουμουνδούρου από πολλά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα οποία θεώρησαν ότι με αυτή την ενέργεια του ο βουλευτής Χανίων ξεπέρασε τα όρια προκαλώντας την κοινή γνώμη.

Παράλληλα επισημαίνουν ότι για άλλη μια φορά η κίνηση του Παύλου Πολάκη επισκίασε την συνέντευξη που έδωσε στο Star ο Αλέξης Τσίπρας ενώ έδωσε μια μεγάλη ανάσα στην κυβέρνηση την στιγμή που βρισκόταν στριμωγμένη στον τοίχο εξ αιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι μαθητές στην τηλεκπαίδευση.

Στο ερώτημα γιατί ο Παύλος Πολάκης κάνει τέτοιου είδους κινήσεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχουν στο κόμμα τους αρκετοί τις αποδίδουν στο γεγονός ότι τον τομέα της υγείας τον έχει αναλάβει ο Ανδρέας Ξανθός ο οποίος βρίσκεται πλέον καθημερινά δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός αυτό λένε κάποιοι έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τον βουλευτή Χανίων ο οποίος έχει αποφασίσει να το «παίξει τρελός « αδιαφορώντας για τις συνέπειες που έχουν οι κινήσεις αυτές του στο κόμμα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ