Μόνος του έμεινε ο Πολάκης – Το παρασκήνιο της «διορθωτικής» δήλωσης

Share:

Διορθωτική δήλωση εξαναγκάστηκε να κάνει ο πρώην αναπληρωτής υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης για την φωτογραφία που ανέβασε στο facebook και η οποία έφερε πλήθος σχολίων και την αντίδραση της κυβέρνησης για την στάση του στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έγινε μετά από απαίτηση όλων των στελεχών που μετέχουν στον πρωινό καφέ τα οποία άσκησαν σκληρή κριτική στον βουλευτή Χανίων για το γεγονός ότι επισκέφτηκε φιλικό του σπίτι , φωτογραφήθηκε με τους φίλους του και ανέβασε την φωτογραφία στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Οι πληροφορίες λένε ότι δεν βρέθηκε ούτε ένα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο δικαιολόγησε την στάση του πρώην υπουργού. Αντίθετα μάλιστα κάποιοι ήταν ιδιαίτερα επικριτικοί στα σχόλια τους επισημαίνοντας ότι με αναρτήσεις και σχόλια τύπου Πολάκη δεν γίνεται αντιπολίτευση.

Αποφάσισαν μάλιστα να ζητήσουν από τον βουλευτή Χανίων να ανασκευάσει με δήλωση του εξηγώντας στους πολίτες την στάση του για την πανδημία.

Στην συνάντηση που είχε με την Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας Όλγα Γεροβασίλη και τον Γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Τζανακόπουλο τα δυο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν αποφασισμένα να μην αφήσουν κανένα περιθώριο για παρερμηνείες στον πρώην υπουργό. Του ανέφεραν ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την συμπεριφορά του και του ζήτησαν για άλλη μια φορά να σταματήσει να κάνει κινήσεις που εκθέτουν το κόμματους.

Στο τέλος της συνάντησης ο Παύλος Πολάκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται « ότι σε καμιά περίπτωση δεν είχε πρόθεση να αμφισβητήσει τη συλλογικά επεξεργασμένη και αδιαπραγμάτευτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και δική του θέση ως γιατρού και βουλευτή, ότι τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρηθούν από όλες και όλους, ως μόνη ασπίδα στη διασπορά του κορονοϊού εδώ που μας έφτασε η εγκληματική ολιγωρία της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση άφησε απροετοίμαστο και ανοχύρωτο το ΕΣΥ, άνοιξε τον τουρισμό χωρίς ενιαία υγειονομικά πρωτοκολλά, δεν αύξησε τα δρομολόγια στα ΜΜΕ και αύξησε τον αριθμό των μαθητών στις σχολικές αίθουσες, ενώ επέτρεψε να δημιουργηθούν εστίες υπερμετάδοσης σε μεγάλους εργασιακούς χώρους, φυλακές, γηροκομεία.»

Από την πλευρά του ο Γραμματέας της ΚΕ και η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρης Τζανακόπουλος , τόνισε «ότι τα καταστροφικά αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής, τόσο στο μέτωπο του κορονοϊού, όσο και στο μέτωπο της οικονομίας, που γίνονται πλέον ορατά στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, ωθούν την κυβέρνηση σε ένταση των επιθέσεων κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του σε μια προσπάθεια να αποσείσει τις εγκληματικές ευθύνες της.
Για το λόγο αυτό, εν μέσω πανδημίας, και με δεδομένη την ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση της Κυβέρνησης, απαιτείται από το κόμμα και όλα τα στελέχη του αποφασιστικότητα, συνοχή, υπευθυνότητα, και αφοσίωση στην προστασία της κοινωνίας.»

Θα ήταν περιττό να αναφέρουμε ότι ο Παύλος Πολάκης μετά την συνεδρίαση ανέβασε στο facebook ανάρτηση με δυο διαφορετικές φωτογραφίες , μια με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και μία με την Όλγα Γεροβασίλη – με διευκρίνιση ότι είναι από το καλοκαίρι – και απαντώντας στο κοινό του που όπως έγραψε ανησυχούσε …ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ…

Previous Article

Στην Κύπρο ο Παναγιωτόπουλος για την τριμερή συνάντηση υπ. Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου- Ισραήλ

Next Article

Ο πρωθυπουργός ενημερώνει τη Βουλή για την επιδημιολογική κατάσταση – Ομιλίες αρχηγών

Σχετικά Άρθρα