Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κικίλιας: Εγώ ακύρωνα τα καρναβάλια κι εσείς αντιδρούσατε κ. Τσίπρα – Εσείς αντιλαμβάνεστε την πολιτική μόνο ως επικοινωνία

Την ακύρωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα μας, μεταξύ των οποίων και του εμβληματικού καρναβαλιού της Πάτρας, είχε ανακοινώσει στις 27 Φεβρουαρίου ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας
, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρά, ως συνήθως. Η επιδημίας του νέου κοροναϊού στη χώρα μας είχε ήδη κάνει τότε την εμφάνισή της, με επιβεβαιωμένα κρούσματα, και απειλούσε να κάνει τις καρναβαλικές εκδηλώσεις το ιδανικό πεδίο για την υπερμετάδοσή του σε όλη τη χώρα.

Εκείνη την ημερομηνία και εκείνη την γενναία όσο και έγκαιρη και κρίσιμη ανακοίνωσή του υπενθύμισε πριν από λίγο από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο Βασίλης Κικίλιας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα:

«Είμαι ο υπουργός που βγήκε πρώτος τον Φεβρουάριο και ανακοίνωσε μέτρα για σχολεία και καρναβάλια και εσείς αντιδρούσατε, κ. Τσίπρα. Ο ρόλος του υπουργού Υγείας στη διαχείριση της κρίσης είναι να κάνει δουλειά, όχι επικοινωνία. Εσείς αντιλαμβάνεστε την πολιτική μόνο ως επικοινωνία. Δυστυχώς».

12

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει κατ’ επανάληψη τον Βασίλη Κικίλια, τις τελευταίες ημέρες, ως… «εξαφανισμένο υπουργό Υγείας», επειδή ο Βασίλης Κικίλιας δεν προτιμά να περνά το χρόνο του σε… συνεντεύξεις Τύπου, αλλά επιδιώκει να συντονίζει και να κατευθύνει την δραστική και κατεπείγουσα αναδιοργάνωση του ΕΣΥ της χώρας μας, το οποίο δοκιμάζεται σκληρά από την επέλαση του δεύτερου κύματος της επιδημίας του νέου κοροναϊού.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ