Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σε ψηφιακή εκδήλωση για τον Covid-19 ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κοντός

Σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Κέρκυρας της ΝΔ κ. Γιαννης Κοντος, όπως και όλοι οι Πρόεδροι των ΔΕΕΠ όλης της Χώρας, συμμετείχε σε ψηφιακή εκδήλωση με θέμα: «COVID-19: Τα νέα δεδομένα και η επόμενη μέρα», που διοργάνωσε η «Νέα Δημοκρατία» και που σκοπό είχε την πληρέστερη ενημέρωση των στελεχών του κόμματος σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης των επιπτώσεων της πανδημίας.

Ομιλητές ήταν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Βρούτσης και ο Υφυπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμανης.

Στην ψηφιακή αυτή εκδήλωση συμμετείχαν επίσης και μίλησαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Γιώργος Στεργιου, ο Διευθυντής του Γραφείου Προέδρου, αν. Γραμματέας ΠΕ και Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στέλιος Κονταδακης και η εκπρόσωπος τύπου για τα Περιφερειακά ΜΜΕ κ. Ελενα Σώκου.

Κατά την σύσκεψη αυτή, εκτιμήθηκε η κατάσταση αναφορικά με την πανδημία, αναλύθηκε η κυβερνητική πολιτική από τους συναρμόδιους Υπουργούς, ενώ έγιναν ερωτήματα και πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις & προτάσεις από τους Προέδρους των ΔΕΕΠ.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ