Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Χαστούκι στον Πολάκη από την ενημέρωση στο «Σωτηρία»

Θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Πολάκης;

Το απόγευμα της Τρίτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης μετέβη στο νοσοκομείο «Σωτηρία».  Σε συνομιλία που πραγματοποίησε με την προϊσταμένη της ΜΕΘ, πληροφορήθηκε πως αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 15 άτομα, ενώ παράλληα διαπίστωσε πως όλες οι κλίνες βρίσκονταν σε πλήρη ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο.

Σε ερώτησή του για το προσωπικό που στελεχώνει το νοσοκομείο, η διευθύντρια της μονάδας ήταν αποστομωτική, καθώς του τόνισε πως όλες οι κλίνες είναι ανεπτυγμένες, με πλήρη προσωπικό και μπορούν ανά πάσα στιγμή να νοσηλεύσουν ασθενείς, καταρρίπτοντας το αφήγημα του κ. Πολάκη. 

Μετά την κατάθεση της κατάστασης για τις κλίνες ΜΕΘ στο «Σωτηρία» από τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο κ. Πολάκης προέβη σε μία ανάρτηση όπου και χαρακτήρισε «ψεύτη» τον κ. Τασούλα, τονίζοντας πως «δεν καλύπτεται με ψεύδη η ανεπάρκεια» η κατάσταση στη χώρα. Ομολογουμένως, ο βουλευτής είδε εν συνεχεία πως η κατάσταση μόνο ψεύτικη δεν ήταν, εγείροντας πλέον ένα νέο ερώτημα.

Μετά από την σαφέσταση ενημέρωση που υπήρξε, όπου και ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ιδίοις όμμασι είδε να καταρρέουν «σαν πύργος από τραπουλόχαρτα» οι ισχυρισμοί του περί ανεπαρκούς στελέχωσης, το ερώτημα που τίθεται είναι ένα.  Θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Πολάκης;

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ