Πέτσας στα Παραπολιτικά 90,1: Αν χρειαστεί η κυβέρνηση θα κλείσει και τα Δημοτικά – Για άρση του lockdown τα κρούσματα θα πρέπει να υποχωρήσουν στα 300

Share:

Εάν εφαρμοστούν τα υπάρχοντα μέτρα δεν θα χρειαστούν νέα και δεν θα παραταθεί το lockdown, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζενο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας σημείωσε πως για την άρση του lockdown τα κρούσματα θα πρέπει να υποχωρήσουν στα επίπεδα Σεπτεμβρίου δηλαδή στα 300 με 400 και ζήτησε με έμφαση πιστή τήρηση των μέτρων και μείωση της κινητικότητας.

Ερωτηθείς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το τι θα γίνει με τα δημοτικά και αν θα κλείσουν απάντησε πως αν χρειαστεί η κυβέρνηση θα το κάνει. 

Αναφορικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού περί ενίσχυσης των αδύναμων κοινωνικών ομάδων είπε ότι ανακοινώσεις θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα ενώ τόνισε ότι εξετάζεται η περαιτέρω παράσταση προστασίας από τους πλειστηριασμούς

Ο κ. Πέτσας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει συζήτηση για επιστροφή στα μνημόνια ενώ για την επιδημιολογική εικόνα της Θεσσαλονίκης είπε πως υπήρξε μια χαλάρωση  όχι μόνο από τους πολίτες αλλά από όλους.

Για τον Τουρισμό είπε πως η κυβέρνηση τον άνοιξε με σχέδιο, και πως δεν σχετίζεται με τον τουρισμό η έξαρση της πανδημίας.

Σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη είπε πως θέμα είναι ο Πολακισμός που πιστεύει σε μια αλήθεια που είναι ψέμα.

Ξεκαθάρισε τέλος ότι η δεν θα γίνει η πορεία για το Πολυτεχνείο και πως η κυβέρνηση έχει έτοιμο το επιχειρησιακό της σχέδιο.

Previous Article

Ρουσόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: Μεγάλο το ενδεχόμενο παράτασης του lockdown αν δεν αποδώσουν τα μέτρα

Next Article

«Καμπανάκι» Πρύτανη ΑΠΘ στα Παραπολιτικά 90,1: Η συγκέντρωση του ιού στα λύματα της Θεσσαλονίκης είναι δραματικά αυξανόμενη

Σχετικά Άρθρα