Σκυλακάκης: Άμεσα θα ανακοινωθούν τα μέτρα ενίσχυσης των ευάλωτων νοικοκυριών μέσα στα Χριστούγεννα

Share:

Ενδεχομένως και σήμερα, σε κάθε περίπτωση τις επόμενες μέρες, να υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις σχετικά με την ενίσχυση των πιο ευάλωτων νοικοκυριών μέσα στα Χριστούγεννα, τα οποία δεν έχουν καλυφθεί ως τώρα από τις ενισχύσεις λόγω πανδημίας, για την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων και το επίδομα στους μακροχρόνια ανέργους, δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Από τις έξι» ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Εκτίμησε ότι το έλλειμμα φέτος θα είναι κάτω από 10% και πως από τα μέσα του νέου χρόνου η χώρα μας θα προχωρήσει σε δυναμική ανάκαμψη, σε μια πολύ καλύτερη εποχή με επενδύσεις και ανάπτυξη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι μύθος όλη η συζήτηση γύρω από το λεγόμενο «μαξιλάρι», έχουμε δυνατότητα να δανειζόμαστε χαμηλότοκα λόγω των ομολόγων μας.

Όσον αφορά το μητρώο καλλιτεχνών, σημείωσε πως το ταχύτερο δυνατόν θα προχωρήσουμε στην καταβολή της αποζημίωσης.

Previous Article

Μητσοτάκης: Δωρεάν για όλους το εμβόλιο κατά του κοροναϊού – Αρχές του 2021 οι πρώτες παραδόσεις – Πώς θα γίνονται οι εμβολιασμοί

Next Article

Υπουργοί σε θέση μάχης: Τα πρόσωπα-κλειδιά της κυβέρνησης που βγαίνουν μπροστά για να δώσουν λύσεις κατά τη διάρκεια και μετά το lockdown

Σχετικά Άρθρα