Γεννηματά: Κάποιοι επιλέγουν το διχασμό με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου

Share:
Mε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής , με δήλωση της προέδρου του, Φώφης Γεννηματά , αναφέρεται στο ζήτημα του Πολυτεχνείου καθώς και παρεμβαίνει «στην διχόνοια ανάμεσα σ΄όσους θελουν να γιορτάσουν το Πολυτεχνείο σαν να μην υπάρχει η πανδημία του κοροναϊού και της κυβέρνησης που απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις άνω των 4 ατόμων».

Η κ. Γεννηματά δήλωσε συγκεκριμένα πώς «για να κερδίσουμε τη μάχη με τον κορωνοϊό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Το είπα και δεν θα κουραστώ να το λέω». Πρόσθεσε πως «κάποιοι δεν θέλουν, επιλέγουν τον διχασμό και μάλιστα με αφορμή και την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Πρώτη η κυβέρνηση που ρίχνει λάδι στη φωτιά με απαγορεύσεις που θυμίζουν τα ” Αποφασίζομεν και διατασσομεν”. Επιδιώκει με την στάση της να οδηγήσει σε μια τεχνητή σύγκρουση για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη. Δυστυχώς παγιδεύονται στη μεθόδευση της Κυβέρνησης και άλλες πολιτικές δυνάμεις».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ζητάει να επικρατήσει η κοινή λογική, η οποία , όπως τονίζει «είναι αυτή τη στιγμή το αντίδοτο απέναντι στον φανατισμό, στη βία και τις αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Το Κίνημα Αλλαγής αυτή τη στάση κρατά. Σταματήστε τώρα, η χώρα δεν αντέχει άλλη διχόνοια»

Previous Article

«Απασφάλισε» ο Πέτσας εναντίον του Τσίπρα: Υπηρέτης δύο αφεντάδων – Δεν καταλαβαίνει πως η εποχή τον ξεπέρασε

Next Article

Ο αθόρυβος «στρατιώτης» της Ελλάδας Μαργαρίτης Σχοινάς – Εγκρίθηκε ενίσχυση ύψους 126 εκ. ευρώ για τους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς

Σχετικά Άρθρα