Ξέφυγε ο Βαρουφάκης: Παρομοιάζει τον Μητσοτάκη με τον Παπαδόπουλο λόγω της απαγόρευσης της πορείας στο Πολυτεχνείο

Share:
Με δύο διαδοχικά tweets σχολίασε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, την καθολική απαγόρευση συγκεντρώσεων σε όλη την επικράτεια το τετραήμερο του Πολυτεχνείου.

Στην πρώτη ανάρτηση ο Γιάνης Βαρουφάκης «ανέβασε» το ΦΕΚ της απαγόρευσης με το σχόλιο «Το ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ σε νέες Μητσοτακικές περιπέτειες…», ενώ στη δεύτερη ανάρτηση, ο πρώην υπουργός Οικονομικών ανήρτησε εξώφυλλο εφημερίδας από τον Νοέμβριο του 1973, όταν κατά την καταστολή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου από τη χούντα επιβλήθηκε καθολική απαγόρευση συγκεντρώσεων σχολιάζοντας «και εις ανώτερα κύριε Μητσοτάκη».

Να σημειωθεί πως ο κ. Βαρουφάκης δεν κάνει ούτε στιγμή λόγο για το ζήτημα της πανδημίας και το γενικό lockdown στο οποίο βρίσκεται η χώρα σαν να είναι δευτερευούσης σημασίας ζητήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 είχε δηλώσει ότι πορεία για το Πολυτεχνείο θα πραγματοποιούσε μια μικρή αντιπροσωπεία του κόμματος, με όλα τα μέτρα προστασίας, με τον υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, να απαντά ότι όσοι διαδηλώσουν θα συλληφθούν.

Previous Article

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας αγκαλιά με Τραμπ – Θα κάνει πορεία στην πρεσβεία;

Next Article

Οι οδηγίες της Ε.Ε. στους μπλε κάδους των αχρήστων: Η αποκάλυψη των Παραπολιτικών για την παράβαση καθήκοντος και παραβίαση κοινοτικών οδηγιών από τον Κωστή Χατζηδάκη

Σχετικά Άρθρα