Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γιωργος Κώτσηρας για τα 3 χρόνια από την τραγωδία σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο: Δεν ξεχνάμε – Τιμούμε τους συμπολίτες μας που χάθηκαν

Δεν ξέχασε ο Βουλευτής της ΝΔ στη Δυτική Αττική την τραγωδία πριν 3 χρόνια στη Μάνδρα και τη Ν.Πέραμο, η οποία άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς. Δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Στις 15 Νοεμβρίου 2017 σημειώθηκε μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες των τελευταίων ετών. Μία ισχυρή βροχόπτωση έγινε ένας τρομακτικός χείμαρρος που κατευθύνθηκε στη Μάνδρα Αττικής και παρέσυρε στο διάβα του περιουσίες και ανθρώπινες ζωές.
Θυμόμαστε και τιμούμε τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν τόσο άδικα και τις οικογένειες τους, με την ευχή και την ελπίδα πως δεν θα συμβεί ποτέ ξανά μία τέτοια τραγωδία. Ως Βουλευτής της Δυτικής Αττικής δεσμεύομαι προσωπικά πως θα συνεχίσω να στέκομαι διπλά στους κατοίκους της Μάνδρας και της Νέας Περάμου που εξακολουθούν να βιώνουν τις συνέπειες εκείνης της καταστροφής και χρέος μας είναι η συστράτευση δυνάμεων ώστε να μη βιώσει η περιοχή μας ανάλογες τραγικές στιγμές. Δεν ξεχνάμε, τιμούμε με σεβασμό τη μνήμη των συμπολιτών μας.»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ