Γεωργιάδης για Πολυτεχνείο: Γραφική η συζήτηση περί Χούντας

Share:
Υπεραμύνεται της κυβερνητικής απόφασης για απαγόρευση του εορτασμού της επετείο του Πολυτεχνείου ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας πως «όλη αυτή η συζήτηση περί χούντας, υπό τις συνθήκες που ζούμε δεν είναι απλώς ντεμοντέ, είναι γραφική».

Μάλιστα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων διερωτήθηκε: «Υπάρχει στ’ αλήθεια ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως πρόσχημα τον κοροναϊό για να σταματήσουμε την εκδήλωση του Πολυτεχνείου και την πορεία;».

Ας ελέγξουμε την πανδημία και μετά κάνουμε πορείες, είπε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, το 2016, ως κυβέρνηση, είχε προχωρήσει σε απαγόρευση συγκεντρώσεων λόγω της επίσκεψης Ομπάμα.

Σχετικά με τη θέση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, είπε πως κανείς δεν έχει προσφύγει μέχρι στιγμής στα δικαστήρια ενάντια στη σχετική διάταξη.

Όπως ανέφερε, το δεύτερο κύμα της πανδημίας χτυπάει με μεγαλύτερη σφοδρότητα όλον τον πλανήτη. Αναφορικά με τον απόλυτο δείκτη (θάνατοι ανά εκατομμύριο) που έχει καθιερώσει ο ΠΟΥ και δείχνει πώς πηγαίνει πραγματικά μία χώρα, στο πρώτο κύμα η Ελλάδα ήταν στην 28η θέση παγκοσμίως και τώρα έχει πέσει στην 37η θέση.

Previous Article

Καραντίνα τέλος για τον Δένδια – Επέστρεψε στο γραφείο του

Next Article

Τσίπρας σε Λινού: Είμαστε σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση – Χρειάζονται συνεννοήσεις και όχι τεχνητή όξυνση της πόλωσης και του διχασμού

Σχετικά Άρθρα