Πλεύρης στα Παραπολιτικά 90,1: Η Αριστερά έχει κάνει καριέρα με την 17η Νοεμβρίου επειδή πέρασε έξω από το Πολυτεχνείο

Share:

Κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση με φόντο την απαγόρευση της πορείας του Πολυτεχνείου

«Όλα τα κόμματα έχουν συμφωνήσει πως τα μέτρα για το lockdown έπρεπε να ληφθούν. Όταν μεταξύ των μέτρων υπάρχει και η  απαγόρευση των μετακινήσεων δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για το Πολυτεχνείο
», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης.

Κατηγόρησε την αντιπολίτευση έχει επιλέξει να ανεβάζει τους τόνους και να ασκεί στείρα πολιτική στην κυβέρνηση.

Είπε πως κάποιοι επιθυμούν κλιμάκωση με αφορμή τους εορτασμούς για το Πολυτεχνείο ενώ τόνισε πως «η Αριστερά έχει κάνει καριέρα με την 17η Νοεμβρίου επειδή πέρασε έξω από το Πολυτεχνείο».

Εκτίμησε πως η κλιμάκωση στόχο έχει να γυρίσει την συζήτηση σε άλλα θέματα και εξέφρασε την προσωπική του θέση ότι η νομιμότητα θα εφαρμοστεί λέγοντας ότι κανένας βουλευτής ή πολιτικός δεν είναι υπεράνω των νόμων ενώ ανέφερε ότι θα επιβάλλονται πρόστιμα.

Μάλιστα ο βουλευτής της κυβέρνησης και γνωστός δικηγόρος ζήτησε από τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 να προσφύγουν στη δικαιοσύνη ότι είναι παράνομη η απόφαση.

Αναφορικά με την προσφυγή του ΜΕΡΑ 25 στο Συμβούλιο της Επικρατείας είπε πως ο φυσικός δικαστής θα κρίνει την συνταγματικότητα.

Previous Article

Συνάντηση Σακελλαροπούλου με εκπροσώπους των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ 25

Next Article

∆ημοσκόπηση GPO στην εφημερίδα Παραπολιτικά: Ψήφος εμπιστοσύνης των πολιτών σε Μητσοτάκη – 24 μονάδες η διαφορά από τον Τσίπρα

Σχετικά Άρθρα