Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ξανθός στα Παραπολιτικά 90,1: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητάει συγκυβέρνηση με την ΝΔ – Θέλουμε μια μίνιμουμ συνεννόηση στην ανάσχεση της πανδημίας

«Η κυβέρνηση με δική της ευθύνη πυροδότησε μια ένταση αυτήν του Πολυτεχνείου
», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός.

Ο κ. Ξανθός σημείωσε ότι «όλες οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις θα μπορούσαν να δείξουν την απαιτούμενη υπευθυνότητα και σοβαρότητα» σημειώνοντας ότι «ο αρχηγός της ΕΛΑΣ με την ανακοίνωση του προκάλεσε».

Παράλληλα τόνισε πως «αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ θα τιμήσει στον προβλεπόμενο χώρο την επέτειο», ενώ είπε ότι «δεν δίνει στους πολίτες κάποιο μήνυμα να κατέβει στην πορεία».

Ακόμη ανέφερε πως «ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι λόγω της υγειονομικής κρίσης πρέπει να συγκληθεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να αναζητηθούν τρόποι αντιμετώπισης της πανδημίας και στην οποία θα συμμετείχαν και επιδημιολόγοι».

Την ίδια στιγμή απέρριψε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί συγκυβέρνηση με την ΝΔ και εκείνο που θέλει είναι μια μίνιμουμ συνεννόηση στην ανάσχεση της πανδημίας».

Ερωτηθείς για τις ενέργειες Πολάκη, απάντησε πως «τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να συμβάλουν στην υπεύθυνη στάση της πολιτείας και της κοινωνίας».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ