Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πολυτεχνείο – Κεφαλίδου: Εξαιρετικά αμφίβολης συνταγματικότητας η απαγόρευση των συναθροίσεων

«Δεν θα έπρεπε καν να είναι θέμα συζήτησης και αντίστοιχα κρατικής απαγόρευσης η πορεία του Πολυτεχνείου» δήλωσε η Χαρά Κεφαλίδου βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής .

Με αφορμή την απαγόρευση των συναθροίσεων και της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου, η Χαρά Κεφαλίδου βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής προχώρησε στο παρακάτω σχόλιο – δήλωση:

«Από τις μέχρι στιγμής αντιπαραθέσεις σχετικά με την εξαιρετικά αμφίβολης συνταγματικότητας απόφαση για απαγόρευση των συναθροίσεων εκείνο που αποδεικνύεται είναι πως η Δημοκρατία χρειάζεται πολίτες υπεύθυνους, νοήμονες και με βαθιά συλλογικό αίσθημα αλληλεγγύης.

Κανονικά δεν θα έπρεπε καν να είναι θέμα συζήτησης και αντίστοιχα κρατικής απαγόρευσης η πορεία του Πολυτεχνείου.

Ο αγώνας σήμερα δίνεται στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ από αυτούς που μάχονται για τη ζωή τους, τους γιατρούς και το προσωπικό του ΕΣΥ. Η δική μας τεράστιας σημασίας συνεισφορά είναι ο αυτοπεριορισμός και η τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας.

Αν αυτό το καταλάβουμε κάθε συζήτηση και κάθε απαγόρευση θα είναι εντελώς περιττή».

Διαβάστε περισσότερα: Κεφαλίδου: «Δεν θα έπρεπε καν να είναι θέμα κρατικής απαγόρευσης η πορεία του Πολυτεχνείου» – iPaidia.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ