Στο Άμπου Ντάμπι έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Η εντυπωσιακή υποδοχή στην ελληνική αποστολή (εικόνες)

Share:
Στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Άμπου Ντάμπι, έφτασε σήμερα το βράδυ (τοπική ώρα) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τις αρχές των Εμιράτων να επιφυλάσσουν εντυπωσιακή υποδοχή στην ελληνική αποστολή.

Την Τετάρτη ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Διάδοχο του Θρόνου, Σεΐχη Mohammed Bin Zayed Al Nahyan, ενώ θα έχει επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κέντρου Hedaya, Dr. Ali Rashid Al Nuaimi, διεθνούς οργανισμού για την καταπολέμηση του βίαιου εξτρεμισμού και θα επισκεφτεί το Sheikh Zayed Grand Mosque Center.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης, η διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Ελένη Σουρανή, ο προϊστάμενος του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης και ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, Θάνος Ντόκος.

Previous Article

Kατατέθηκε το νομοσχέδιο για τις ασφαλιστικές εισφορές στη Βουλή – Τι αλλαγές προβλέπει

Next Article

Πέτσας στα Παραπολιτικά 90,1: Μέχρι τη Δευτέρα η επανεκτίμηση της πορείας του lockdown – Άμεσα ανακοινώσεις για οικονομικά μέτρα

Σχετικά Άρθρα