Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γαϊτάνης στα Παραπολιτικά 90,1:Εν μέσω πανδημίας τρία κόμματα επέλεξαν να προσπαθήσουν να προβούν σε αντικοινωνικές συμπεριφορές βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή πολιτών

«Η απαγόρευση της κυβέρνησης η οποία έγινε για λόγους διαφύλαξης δημοσίου συμφέροντος, της ανάσχεσης της διασποράς της πανδημίας επετεύχθη», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ‘’Mea Culpa’’ με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ , Τάσος Γαϊτάνης, αναφορικά με τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.

«Δεν έγινε πορεία, δεν έκανε πορεία το ΚΚΕ, δεν έκανε πορεία ο ΣΥΡΙΖΑ. Από εκεί και πέρα περίπου 200 άτομα, με μήνυμα ότι πήγαιναν στο νοσοκομείο, βρέθηκαν έξω από το νοσοκομείο Αλεξάνδρας, λίγο πιο κάτω από την Αμερικανική πρεσβεία, δεν κάνανε πορεία. Κατέθεσε ο κ. Κουτσούμπας ένα στεφάνι στο μνημείο του ΕΑΤ-ΕΣΑ και διαλύθηκαν όπως είχαν πει στην Αστυνομία όταν τους απαγόρευσε να κάνουν πορεία και έφυγαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κατά συνέπεια αυτή είναι η μεγάλη εικόνα ότι δεν πραγματοποιήθηκε πορεία όχι από κάποιο άλλο λόγο αλλά για τη διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος», διευκρίνισε ο ίδιος.

«Η μεγάλη εικόνα είναι ότι τα τρία κόμματα εν μέσω πανδημίας, εν μέσω μιας κατάστασης κοινωνικής ανησυχίας και προβλήματος επέλεξαν να προσπαθήσουν να προβούν σε αντικοινωνικές συμπεριφορές βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή πολιτών. Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα, από αυτή κρίνονται και κρίνονται με βαθμό κάτω από τη βάση», δήλωσε επιπρόσθετα.

«Η κοινωνία είναι αλλού, τα προβλήματα της κοινωνίας είναι αλλού, η κυβέρνηση υπό αυτό το πρίσμα αντιμετωπίζει την κατάσταση και για αυτό το λόγο επέβαλε αυτές τις απαγορεύσεις», επισήμανε ο κ. Γαϊτάνης.

Παράλληλα ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «η στάση της Αστυνομίας θα είναι να εφαρμόσει το νόμο. Ο νόμος έχει ψηφιστεί, το πλαίσιο υπάρχει από την κυβέρνηση, υπάρχει μια απαγόρευση από εκεί και πέρα η Αστυνομία θα κρίνει ανά περίπτωση πως θα κινηθεί. Νομίζω ότι δεν θα γίνει τίποτα, όλοι κατανοούμε ποιο είναι το συμφέρον μας».

«Το συμφέρον είναι να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία που βρίσκεται στην κορύφωση του δεύτερου κύματος με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες και του χρόνου, έχοντας ξεφύγει πλέον από αυτή την πανδημία, να γίνει ο εορτασμός όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια», κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ