Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γκελεστάθη στα Παραπολιτικά 90,1: Θλίβομαι που ορισμένες πολιτικές δυνάμεις δεν μπορούν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να τιμήσουν την ημέρα

«Σωστά οι αστυνομικές δυνάμεις δεν αντέδρασαν εντονότερα γιατί εν τέλει καταλαβαίνουμε όλοι ότι οι άνθρωποι του ΚΚΕ επεδίωκαν να μετατρέψει η Αστυνομία το πταίσμα τους σε κακούργημα»,
δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ‘’Mea Culpa’’ με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, η τομεάρχης προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, Ιωάννα Γκελεστάθη.

«Επεδίωκαν αύριο να διακινούνται φωτογραφίες και βίντεο με τους ίδιους να δέρνονται ή να κάνουν ότι δέρνονται με τα ΜΑΤ και καλώς η Αστυνομία απλώς προέβη σε συστάσεις και διαλύθηκαν ησύχως και τελείωσε το πανηγύρι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Παρόλα αυτά νομίζω ότι παραδίδονται και στην κρίση της κοινής γνώμης γιατί για άλλη μια φορά έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους όχι τους νόμους αυτού του κράτους και τις αποφάσεις της κυβέρνησης αλλά για άλλη μια φορά έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το νοσοκομειακό γιατρό που παλεύει, τον έμπορο που έχει κλείσει το κατάστημά του, και τον σερβιτόρο που το κατάστημα εστίασης στο οποίο εργάζεται έχει κλείσει και είναι χωρίς μεροκάματο», δήλωσε επιπρόσθετα.

«Σήμερα δεν είναι μέρα για να κάνουμε ιστορική αναδρομή στο τι μας χωρίζει αλλά είναι μέρα να δούμε τι μας ενώνει και η εξέγερση του Πολυτεχνείου, τα μηνύματά της και αυτοί που αγωνίστηκαν ενάντια στη χούντα των συνταγματαρχών, αριστεροί και δεξιοί, είναι κάτι που μας ενώνει», υπογράμμισε η ίδια.

«Θλίβομαι που ορισμένες πολιτικές δυνάμεις δεν μπορούν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να τιμήσουν την ημέρα όπως αρμόζει στην περίσταση σε μια ιδιαίτερη συγκυρία που η χώρα μας και ο πλανήτης βάλλονται από την απειλή του covid», τόνισε η κ. Γκελεστάθη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ