Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κακλαμάνης στα Παραπολιτικά 90,1: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί την πανδημία – Με τη στάση αυτή δεν παίρνεις ούτε μία ψήφο

Εδώ και 20 ημέρες είχα εκφράσει προσωπική άποψη ότι φέτος ο εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου θα γίνει με απλή κατάθεση στεφάνων από τα πολιτικά κόμματα και τους φοιτητικούς συλλόγους, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

O κ. Κακλαμάνης εκτίμησε ότι αν γίνει τελικά η πορεία κάποιοι από τους συμμετέχοντες θα μπουν σε κίνδυνο λόγω της πανδημίας.

Είπε μάλιστα πως η χώρα δίνει μια σκληρή μάχη για την ανάσχεση του κορονοϊού ενώ τόνισε πως ο πρωθυπουργός και στο πρώτο και στο δεύτερο κύμα επέλεξε την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο κ. Κακλαμάνης κ

ατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι χρησιμοποιεί ως αιχμή του δόρατος την πανδημία λέγοντας ότι με τη στάση αυτή δεν παίρνεις ούτε μία ψήφο. Κάλεσε μάλιστα όσους αμφισβητούν τον κορονοϊό να μην υποτιμούν τον ιό.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής εκτίμησε ότι Ιανουάριο – Φεβρουάριο θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα και κάλεσε όλους να κάνουν το εμβόλιο και  τόνισε ότι η ενίσχυση του ΕΣΥ πρέπει να γίνει με fast track διαδικασίες.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ