Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κωνσταντοπούλου στα Παραπολιτικά 90,1: Αν ήταν υπουργός Υγείας ο Πολάκης θα είχαμε πεθάνει όλοι

Ο Παύλος Πολάκης είναι αντιπροσωπευτική περίπτωση εκείνων που αποτελούν και συγκροτούν το σημερινό ΣΥΡΙΖΑ είπε  στα Παραπολιτικά 90,1 και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και τόνισε πως η περίπτωση του είναι γραφική και ακραία και πως αν ήταν υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνε όλοι. 

Η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε προκλητικό το οτι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 στο όνομα εκείνων που αντιατάσθηκαν στη Χούντα προσκαλούν τους πολίτες να αγνοήσουν τα μέτρα για την πανδημία και να συμμετάσχουν στις πορείες.

Τόνισε μάλιστα πως είναι εγκληματικό τα συγκεκριμένα κόμματα να παριστάνουν ότι αγωνίζονται και να δείχνουν αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή.

Έκανε λόγο ακόμα για ιδιοτελείς και τυχοδιωκτικές πράξεις λέγοντας πως σήμερα είναι μια ιστορικής επέτειος και είναι κρίσιμο να προστατέψουμε τις ζωές όλων.

Ακόμα η κ. Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης καθώς κάποιοι προσπαθούν να την ελέγξουν και  ανέφερε πως δικαστικοί λειτουργοί είναι πρόθυμοι να ελεγχθούν.

Διερωτήθηκε μάλιστα γιατί ο αρχηγός της Αστυνομίας εξέδωσε την εντολή για απαγόρευση των συναθροίσεων και είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παράγοντας αντιπολίτευσης. Κατηγόρησε παράλληλα  το ΚΚΕ πως ανησυχεί μήπως και καταρρεύσει το σάπιο σύστημα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ