Δημοσκόπηση: Ποιοι προηγούνται στη «μάχη» για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

Share:
Μπορεί η εκλογή ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ να απέχει ένα χρόνο – οι εσωκομματικές εκλογές είναι προγραμματισμένες για τον Νοέμβριο του 2021- ωστόσο η συζήτηση έχει ανάψει για τα καλά και μαλιστα συνοδευόμενη από την σχετική ονοματολογία.

Το θέμα ηγεσίας διερευνά, μεταξύ άλλων, η δημοσκόπηση της Opinion Poll, για λογαριασμό της ηλεκτρονικής εφημερίδας political.

Στο σύνολο της κοινής γνώμης πρώτος επιλέγεται ο Α. Λοβέρδος με 20.6% και ακολουθούν η Φώφη Γεννηματά και ο Ν. Ανδρουλάκης με ποσοστά 17.6% και 13.4% αντίστοιχα.

Ακολουθούν ο Π. Γερουλάνος με 5.2%, ο Γ. Καμίνης με 3.6% και η Ε. Καιλή με 3.2%, ενώ το 13.2% δήλωνε ΑΛΛΟΝ. Σημειώνουμε ότι στην περίπτωση του ΚΙΝΑΛ δεν απαντούσε το 23.2% ποσοστό εμφανώς χαμηλότερο απ΄ ότι συνέβαινε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανάμεσα στους πρώην ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ το προβάδισμα έχει ο Ν. Ανδρουλάκης με 26.7% , ενώ ακολουθεί ο Α. Λοβέρδος με 25.3% και η Φώφη Γεννηματά με 21%. Η κατάταξη στην τριάδα αποτελεί αντικειμενικά μια έκπληξη αφού η νυν Πρόεδρος εμφανίζεται τρίτη. Ακολουθούν ο Π. Γερουλάνος με 8%, ο Γ. Καμίνης με 3.5% και η Ε. Καιλή με 3%, ενώ το 6.3% δηλώνει ΑΛΛΟΝ. Μόνο το 6% δεν απαντούσε.

Previous Article

Πιπιλή στα Παραπολιτικά 90,1 για Πολυτεχνείο: Η κυβέρνηση έδειξε ανοχή που σεβάστηκαν ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ 25 – Το ΚΚΕ προχώρησε σε μια αθλιότητα

Next Article

Οικονόμου στα Παραπολιτικά 90,1: Τα κόμματα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους – Η αστυνομία προσπάθησε να μην χρεωθεί την απείθεια τους

Σχετικά Άρθρα