Εισβολή χάκερ στην τηλεκπαίδευση – Προέβαλαν πορνό

Share:

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε στην δευτεροβάθμια επιτροπή, όταν άγνωστοι μπήκαν αρχικά στην τηλεκπαίδευση χακάροντας λογαριασμούς μαθητών και μαθητριών και στην συνέχεια προέβαλαν βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο.
Μεγάλη είναι η αναταραχή που έχει προκληθεί στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση από την «εισβολή» άγνωστων, οι οποίοι χάκαραν λογαριασμούς μαθητών και μαθητριών που είχαν μπει στην τηλεκπαίδευση.

Τόσο στην Κάλυμνο, όσο και στη Ρόδο, σύμφωνα με τη rodiaki.gr υπάρχουν καταγγελίες, πως οι άγνωστοι που χάκαραν τους λογαριασμούς των μαθητών και των μαθητριών προέβαλαν στην συνέχεια βίντεο ερωτικού περιεχομένου με ακατάλληλες σκηνές.

Παράλληλα σύμφωνα με τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Γιάννη Παπαδομαρκάκη, το ίδιο φέρεται να έχει συμβεί σε άλλα σχολεία, άλλων περιοχών της χώρας όπως στη Νέα Σμύρνη, με το Υπουργείο Παιδείας να έχει ενημερωθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή έχει ζητηθεί από όλους τους μαθητές, να μπαίνουν στο σύστημα της τηλεκπαίδευσης για τα διαδικτυακά τους μαθήματα, με τα αληθινά τους στοιχεία και όχι με την χρήση ψευδωνύμων όπως γινόταν σε ορισμένες περιπτώσεις πριν, προκειμένου να δυσχεραίνεται με τον τρόπο αυτό τέτοιου είδους εισβολές.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Previous Article

ΝΔ: Θα διερευνηθούν ποινικές ευθύνες όσων διοργάνωσαν συγκεντρώσεις

Next Article

Ερώτηση Αλέκου Αυλωνίτη για το Κτηματολόγιο

Σχετικά Άρθρα