Επιφυλακτικός ο Σπύρος Νεράντζης για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Share:

Κανείς δεν μπορεί να είναι αρνητικός στην δημιουργία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων μετά μάλιστα από την μεγάλη χαρά που έδωσαν οι ανάλογες εκδηλώσεις την προηγούμενη χρονιά.
Ακόμη και σε αυτές της δύσκολες ώρες της καραντίνας οφείλουμε να ευελπιστούμε και να σχεδιάζουμε.
Μας προκαλεί έκπληξη όμως η σημερινή απόφαση ανάληψης υποχρέωσης και η απόφαση για την έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και για την δέσμευση του ποσού των 54.994 ευρώ.
Η έκπληξη μας αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή δεν έλαβε υπόψη της την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μια απόφαση στην οποία κανείς δεν διαφώνησε για την δημιουργία των εκδηλώσεων αλλά με την ύπαρξη προυπολογισμού, σχετικών αδειοδοτήσεων και την πρόβλεψη του ανάλογου προσωπικού. Στοιχεία που έλλειπαν και για αυτό καταψηφίστηκε η ανάλογη εισήγηση.
Απορούμε επίσης, από την στιγμή που η Δημοτική Αρχή αποφάσισε την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, γιατί έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ?
Δεν ήταν απαραίτητη η λήψη απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο και το έφερε η Δημοτική Αρχή στα πλαίσια του Δημοκρατικού ρόλου του Συμβουλίου μας και της ευρύτερης συνεργασίας ? και αν είναι έτσι γιατί δεν έλαβε υπόψη της την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου?
Δεν γνώριζε ότι δεν είναι απαραίτητη η απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο ?
Κανείς μας δεν είπε όχι στην οργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, αλλά όχι με μεθοδεύσεις που δεν συνάδουν με τις αποφάσεις των πολιτικών μας οργάνων.

Previous Article

Οι πιο δημοφιλείς Υπουργοί σε έρευνα της Opinion

Next Article

Πέτσας για άρση lockdown πριν από τα Χριστούγεννα: Θα γίνει σε τρεις φάσεις -Σχολεία, λιανεμπόριο, εστίαση

Σχετικά Άρθρα