ΚΙΝΑΛ για επίταξη ιδιωτικών κλινικών: Η καθυστέρηση της απόφασης βαρύνει την κυβέρνηση

Share:
Πυρά κατά κυβέρνησης εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή την απόφαση του υπουργείου Υγείας να προχωρήσει στην επίταξη των ιδιωτικών κλινικών.

«Χρειάστηκε να φθάσει η κατάσταση σε αδιέξοδο στην Θεσσαλονίκη, για να αποφασίσει η Κυβέρνηση να επιτάξει ιδιωτικές κλινικές όπως εδώ και μήνες ζητά το Κίνημα Αλλαγής. Για μια ακόμη φορά η καθυστέρηση την βαρύνει. Όπως τόνισε και πάλι χθες η Φώφη Γεννηματά, δεν είναι δυνατόν ο ιδιωτικός τομέας όχι μόνο να μη μετέχει στον αγώνα κατά της πανδημίας, αλλά και να εκμεταλλεύεται με απαράδεκτες οικονομικές χρεώσεις την κατάσταση, με την ανοχή της Κυβέρνησης», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής.

«Επισημαίνουμε επίσης ότι η χθεσινή ΚΥΑ για την απασχόληση ιδιωτών ιατρών στο ΕΣΥ με πολύ ευνοϊκούς όρους, αποδεικνύει την ιδεοληψία και την ανικανότητα της Κυβέρνησης που επί 8 μήνες δεν έκανε τίποτε για την στελέχωση με μόνιμο προσωπικό των Δημοσίων Νοσοκομείων. Τα μεγάλα λόγια του κ. Μητσοτάκη, αποδείχθηκαν υποκριτικά. Μονιμοποιείστε τώρα το επικουρικό προσωπικό των Νοσοκομείων που έχει την εμπειρία και την γνώση της λειτουργίας τους. Αναγνωρίστε έμπρακτα την προσφορά του προσωπικού του ΕΣΥ, με την ένταξη τους στα βαρέα-ανθυγιεινά και την χορήγηση Δώρου Χριστουγέννων», συνέχισε το ΚΙΝ.ΑΛ. για να καταλήξει: «Χρήματα βρίσκει η Κυβέρνηση για αυτούς που θέλει».

Previous Article

Πελώνη: Όλος ο ιδιωτικός τομέας τίθεται στη διάθεση του ΕΣΥ

Next Article

Βορίδης στα Παραπολιτικά 90,1: Ορθότατη η κίνηση της κυβέρνησης για επίταξη των ιδιωτικών κλινικών

Σχετικά Άρθρα