Σε εξέλιξη σημαντικά έργα αποκατάστασης οδοποιίας στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Share:

Έγκριση για νέο έργο 25,5 εκατομμυρίων ευρώ συνολικού προϋπολογισμού

Την βούληση και επιδίωξη της Περιφερειακής Αρχής Ιονίων Νήσων να προχωρήσουν σημαντικές παρεμβάσεις αποκατάστασης και βελτίωσης του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, επιβεβαιώνει η έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) του νέου έργου που αφορά στην αποκατάσταση της βατότητας των οδοστρωμάτων για το σύνολο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων συνολικού προϋπολογισμού 25.500.000€

“Η Περιφερειακή Αρχή παρουσίασε την κρίσιμη κατάσταση του οδικού δικτύου στα αρμόδια Υπουργεία και την προτεραιότητα που αποδίδει στην αποκατάσταση και αναβάθμισή του για την οδική ασφάλεια, την ανάπτυξη και την εδαφική συνοχή μεταξύ των περιοχών του κάθε νησιού. Συνεχίζουμε τις προηγούμενες δεσμευσειςκαι εξασφαλίζουμε νέες χρηματοδοτήσεις”, δήλωσε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

“Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τους πολίτες των νησιών μας, που δημιουργούν θέσεις εργασίας και στηρίζουν την τοπική οικονομία, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο ”, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Τεχνικών Έργων Μανώλης Ορφανουδάκης.
Και συνεχίζει “Για χρόνια οι διαδικασίες της αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων έχουν παραμένει αδρανείς και το κύριο πρόβλημα όλων των έργων είναι οι ωριμάνσεις μελετών, με αποτέλεσμα όλα τα έργα, μικρά και μεγάλα να καθυστερούν”.

Previous Article

Σε επίταξη ιδιωτικών κλινών προχώρησε η κυβέρνηση στη Θεσσαλονίκη

Next Article

Μηταράκης: Η αξιωματική αντιπολίτευση στην προσπάθειά της να ξεχαστούν τα δικά της εγκλήματα στο μεταναστευτικό, προσπαθεί να υπονομεύσει την κυβέρνηση και τη χώρa

Σχετικά Άρθρα