Καυστικός Πέτσας εναντίον Τσίπρα: Διαστρεβλώνει χαιρέκακα και σπεκουλάρει ασύστολα στην καταστροφή

Share:
O υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόρσωπος, Στέλιος Πέτσας απάντησε με καυστικό τρόπο στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, σε σχέση με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ για τις δαπάνες υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Ο κ. Τσίπρας έχει ταυτιστεί με τα ψέμματα, τα Fake News και την επιπολαιότητα. Σε σημερινή δήλωσή του, αναφέρεται σε «στοιχεία του ΟΟΣΑ, που δείχνουν ότι η χώρα μας είναι δεύτερη από το τέλος σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση σε επιπρόσθετες δαπάνες υγείας κατά την περίοδο της πανδημίας».

Όμως, στην αμέσως επόμενη σελίδα της Έκθεσης (σελίδα 45) γράφεται ότι τα στοιχεία για την Ελλάδα αφορούν τις σχετικές δαπάνες μέχρι τις 29 Απριλίου, όταν για τις περισσότερες χώρες τα στοιχεία είναι πολύ πιο πρόσφατα (στην Έκθεση αναφέρονται οι σχετικές ανά χώρα ημερομηνίες). Από τον Απρίλιο, όταν βγαίναμε από την πρώτη φάση της πανδημίας, έως τώρα λοιπόν οι πρόσθετες δαπάνες για την Υγεία στην Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία έφτασαν στα 786 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Τσίπρα.

Διαστρεβλώνει χαιρέκακα και σπεκουλάρει ασύστολα στην καταστροφή θεωρώντας ότι μπορεί έτσι να διασωθεί πολιτικά. Μάταιος κόπος. Τέτοιος ήταν, ίδιος μένει.

Previous Article

Γεννηματά: Ανάπτυξη που αφορά άμεσα τον εργαζόμενο, αλλά δημιουργεί και νέες θέσεις εργασίας για τους ανέργους

Next Article

Κοντοζαμάνης: Αν χρειαστεί θα προχωρήσουμε και σε επίταξη γιατρών

Σχετικά Άρθρα