Βορίδης στα Παραπολιτικά 90,1: Πολλές φορές η Αριστερά σοκάρει με τις θέσεις της – Είναι προφανές το στίγμα της ιδεοληψίας και το βαθύ ιδεολογικό θέμα της

Share:
Πολλές φορές η Αριστερά σοκάρει με τις θέσεις της, όπως με την επίθεση στις εθελόντριες νοσοκόμες που μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη αλλά και την κριτική της για την εικόνα της Παναγίας στην πρόσοψη της Βουλής, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης είπε πως είναι προφανές το στίγμα της ιδεοληψίας και το βαθύ ιδεολογικό θέμα της Αριστεράς.

Σημείωσε μάλιστα ότι η πολιτική διαδικασία είναι μια συνεχής έκθεση και πως ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να πει ότι για τους νεκρούς στην Ελλάδα φταίει η κυβέρνηση.

Ο κ. Βορίδης υ

περαμύνθηκε των χειρισμών της κυβέρνησης στην διαχείριση της πανδημίας ενώ είπε ότι ελάχιστα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά.

Σημείωσε πως έως το τέλος του μήνα θα έχουν μπει τα 1.500 ευρώ στους δικαιούχους των λαϊκών αγορών ενώ για την συγκομιδή της ελιάς ανέφερε πως είναι επαρκές το θεσμικό πλαίσιο.

Previous Article

Τα όρια που δεν πρέπει να ξεπεράσουμε

Next Article

Σχέδιο Ανάπτυξης από την Επιτροπή Πισσαρίδη: Το πλάνο της κυβέρνησης για την αξιοποίηση των 72 δισ. ευρώ – Οι στόχοι και τα έργα που θα υλοποιηθούν

Σχετικά Άρθρα