Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πελώνη στα Παραπολιτικά 90,1: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί κάποιο δώρο στους υγειονομικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή

«Η συζήτηση περί άρσης των μέτρων δεν είναι της παρούσης», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοαραή, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Η κ. Πελώνη σημείωσε πως «στο τέλος της εβδομάδας η κυβέρνηση  θα πάρει τις όποιες αποφάσεις της με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία».

Την ίδια στιγμή επισήμανε πως «υπάρχουν σημάδια μείωσης των κρουσμάτων», ενώ τόνισε ότι «θα πρέπει να υπάρξει και αποσυμπίεση του συστήματος υγείας.

Παράλληλα η ίδια σημείωσε πως «το σχέδιο για την επίταξη ιδιωτικών κλινικών υπήρχε από το πρώτο κύμα της πανδημίας», υπογραμμίζοντας ότι «δεν χρειάστηκε να μπει σε εφαρμογή».

Η κ. Πελώνη δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοθεί κάποιο δώρο στους υγειονομικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ενώ είπε ότι «εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις» χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις.

Για τα χρήματα που θα δοθούν στην Aegean έκανε λόγο για «στήριξη προς την εταιρία».

Αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά, δήλωσε πως «η τουρκική στάση πρέπει να αξιολογηθεί σε βάθος χρόνου», σημειώνοντας πως οι κινήσεις της Άγκυρας είναι «προσχηματικές ενόψει της συνόδου κορυφής της ΕΕ του Δεκεμβρίου».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ