Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν υπάρχουν ημερομηνίες για το άνοιγμα της αγοράς – Όλα θα εξαρτηθούν από την επιτροπή των λοιμοξιολόγων

Share:

«Η κοινωνία έχει κουραστεί καθώς συνεχίζεται η πανδημία» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις.

Σε ότι αφορά το άνοιγμα της αγοράς, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως «δεν υπάρχουν ημερομηνίες και όλα θα εξαρτηθούν από την επιτροπή των λοιμοξιολόγων».

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι «εάν δεν ελεγχθεί η πανδημία δεν μπορεί να λειτουργήσει η οικονομία».

Ακόμη ανέφερε ότι «μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν μαζικά λουκέτα στην Ελλάδα, καθώς η κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων».

Παράλληλα ο υπουργός τόνισε πως «είναι μεγάλη ζημιά για την εστίαση να μην ανοίξει τα Χριστούγεννα».

«Η κυβέρνηση έχει πάρει απόφαση να σώσει όσες περισσότερες ζωές μπορεί και να βοηθήσει οικονομικά όσους περισσότερους μπορεί», επισήμανε ο ίδιος.

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «παρέδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη λιγότερες γιατρούς από όσους παρέλαβε».

Τέλος σημείωσε πως διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις του κ. Γεραπετρίτη.

Previous Article

Βίτσας στα Παραπολιτικά 90,1: Ο κ. Γεραπετρίτης άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε

Next Article

Τσιάρας στα Παραπολιτικά 90,1: Εως την Παρασκευή θα υπάρχει νέα ΚΥΑ για το ποιες ενέργειες της Δικαιοσύνης θα παραμείνουν ενεργές

Σχετικά Άρθρα