Λειτουργεί το Κέντρο Ψυχικής Υγείας

Share:

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας, στα πλαίσια υλοποίησης του πολυσχιδούς κοινωνικού του έργου, λειτουργεί από το 2017 το Κέντρο Ψυχιατρικής, Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης Ατόμων με Αναπηρία, στηρίζοντας αυτό το διάστημα πολλές οικογένειες Ατόμων με Βαριές και πολλαπλές αναπηρίες.
Από την εμπειρία που αποκτήσαμε κατά την διάρκεια του πρώτου lockdown, στο οποίο παρατηρήθηκαν πολλές επιπτώσεις στην εκπαίδευση, στην πληροφόρηση, στην ψυχική υγεία και στην συμπεριφορά των ατόμων με νοητική αναπηρία, σύνδρομο down, αυτισμό, ψυχική αναπηρία, ανακοινώνουμε ότι το Κέντρο Ψυχιατρικής, Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης συνεχίζει την λειτουργία του για την στήριξη, της πιο ευάλωτης κοινωνικής ομάδας στην πανδημία του Κορωνοϊού, των Ατόμων με Αναπηρία και των οικογενειών τους, με εξειδικευμένους και έμπειρους επιστήμονες.

Η επικοινωνία πραγματοποιείται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00 έως 14.00, στα τηλέφωνα 2661024128 και 2661047565 ή στα γραφεία του Συλλόγου 2η πάρ. Ελευθ. Βενιζέλου 5 (πίσω από το ΙΚΑ).

Previous Article

Συνεχίζονται οι εντατικοί ελέγχοι απο την ΕΛ.ΑΣ

Next Article

Σύλλογος φίλων και προστασίας περιοχών ΝΑTURA: Να προστατευθεί η περιοχή της Δασιάς

Σχετικά Άρθρα