Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η Αστρονομική Εταιρεία λόγω covid-19 σταματά τις διαλέξεις

Η Αστρονομική Εταιρεία Κέρκυρας, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της ότι λόγω του νέου κύματος της πανδημίας Covid-19 δεν θα πραγματοποιήσει διαλέξεις, παρατηρήσεις ή άλλες εκδηλώσεις με την δια ζώσης παρουσία κοινού, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.
Αυτή είναι μια ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε και στην συνέλευση των Διοικητικών Συμβουλίων των Αστρονομικών Συλλόγων όλης της χώρας, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την 1η Νοεμβρίου 2020 και συμμετείχε σε αυτήν αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Εταιρείας μας. Επίσης, αποφασίστηκε η επανεξέταση του χρόνου διεξαγωγής των πανελληνίων διοργανώσεων των Αστρονομικών Συλλόγων (Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας και Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων), στην επόμενη διαδικτυακή συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων, τον Μάιο του 2021.
Παράλληλα, στα πλαίσια της συνεργασίας των Αστρονομικών Συλλόγων, οι διαδικτυακές ομιλίες των κατά τόπους συλλόγων θα μεταδίδονται διαδικτυακά και από τους υπόλοιπους για την ενημέρωση του κοινού.
Οι ομιλίες, θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα www.astrocorfu.gr και στη σελίδα στο facebook της Αστρονομικής Εταιρείας Κέρκυρας.
Η εταιρεία μας έχει ήδη ξεκινήσει διαδικτυακά μαθήματα Αστρονομίας, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο λειτουργίας του Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου, κάθε Τετάρτη, 20:00-21:00.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρεία μας στο e-mail: astrocorfu@hotmail.com, astrocorfu@gmail.com, στην σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/astrocorfu , ή στα τηλέφωνα: 6948600670, 6978831840, 6973308185

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ