Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η SKY express παραλαμβάνει το πρώτο από τα έξι ολοκαίνουργια Airbus A320neo

Η SKY express παραλαμβάνει το πρώτο από τα έξι ολοκαίνουργια Airbus A320neo. Έναρξη πτήσεων Αθήνα – Θεσσαλονίκη στις 14 Δεκεμβρίου

Το πρώτο της Airbus A320neo (SX- IOG), παρέλαβε σήμερα η SKY express.

Με την απόκτηση των νέων αεροσκαφών η SKΥ express, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της χώρας, μπαίνει σε μια νέα εποχή και αλλάζει το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα.

Η παραγγελία των έξι συνολικά ολοκαίνουργιων αεροσκαφών, που είναι η μοναδική πώληση του κολοσσού της Airbus για το 2020, έρχεται να συμπληρώσει τον ιδιόκτητο στόλο της εταιρείας και να διευρύνει το πτητικό της έργο.

Η νέα εποχή των Airbus A320neo της SKY express ξεκινά από την Θεσσαλονίκη, με τον προορισμό Αθήνα- Θεσσαλονίκη από τις 14 Δεκεμβρίου. Με ανταγωνιστικούς ναύλους και ευέλικτες προσωποποιημένες υπηρεσίες, η εταιρεία προσφέρει νέες, ελκυστικές επιλογές στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και συνολικά της Βορείου Ελλάδας.

Σταδιακά, μέσα στους επόμενους μήνες, στο πτητικό έργο της εταιρείας θα ενταχθεί η πτήση Αθήνα-Ρόδος και άλλοι προορισμοί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με τα νέα της αεροσκάφη και με τις δικές της δυνάμεις, η SKY express και ο Όμιλος IOGR πετάνε ακόμα ψηλότερα, στηρίζουν την ελληνική οικονομία, τις τοπικές κοινωνίες και προσφέρουν ανταγωνιστικές επιλογές σε κάθε ταξιδιώτη.

Ο Ιωάννης Γρύλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου IOGR, δήλωσε: 

“Με τα δικά μας φτερά και τις δικές μας δυνάμεις, μεγαλώνουμε το στόλο μας, αυξάνουμε τους  προορισμούς μας. Αλλάζουμε το τοπίο των αερομεταφορών στη χώρα, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία”. 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ