Ο Γιάννης Κοντός για την τηλεδιάσκεψη με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Share:

Απόψε πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στα πλαίσια του επιτυχημένου προγράμματος <<Διάδραση>> της Γραμματείας Οργανωτικού της «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», με όλους τους Προέδρους ΔΕΕΠ όλης της Ελλάδος και τους Υπευθύνους των Τομέων Αθλητισμού των ΔΕΕΠ, με αντικείμενο την Αθλητική Μεταρρύθμιση και τις επικείμενες εκλογικές διαδικασίες για τις νέες διοικήσεις των Αθλητικών Ομοσπονδιών της Χώρας μας.
Την σύσκεψη άνοιξε ο Διευθυντής του Γραφείου Προέδρου, αν. Γραμματέας Π.Ε. & Γραμματέας Οργανωτικού της «Ν.Δ.» κ. Στέλιος Κονταδάκης.
Εκ μέρους της Κέρκυρας στην σύσκεψη αυτή, συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κέρκυρας κ. Γιάννης Κοντός και ο υπεύθυνος του Τομέα Αθλητισμού της ΔΕΕΠ Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνος Αγάθος – Γυμναστής.
Η συζήτηση περιστράφηκε, κυρίως, γύρω από την πρόσφατη Αθλητική Μεταρρύθμιση, την οποίαν ανέλυσε εκτενώς ο Υφυπουργός, ενώ υποβλήθηκαν από το σύνολο σχεδόν των συμμετεχόντων, που άγγιξαν τον αριθμό των 83 ατόμων, ενδιαφέροντα ερωτήματα και τοπικού και εθνικού χαρακτήρα.
Το πρόγραμμα <<Διάδραση>> συνεχίζεται επιτυχώς, έχει φέρει κοντά τα στελέχη του κόμματος με την κυβέρνηση, βοηθά στην προβολή και λύσεις των τοπικών ζητημάτων και βοηθά αποτελεσματικά στην συνοχή της παράταξης.

Previous Article

Ερώτηση Αλέκου Αυλωνίτη για αξιοποίηση του Φάρου των Αντιπάξων

Next Article

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον ΦΟΔΣΑ και τις εξελίξεις με τα σκουπίδια

Σχετικά Άρθρα