Συνελήφθη ένα άτομο στην Κέρκυρα για Κορωνοπάρτυ

Share:

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (30.11.2020),βραδινές ώρες, συνελήφθη στην Κέρκυρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, ημεδαπός, ο οποίος είχε διοργανώσει ιδιωτική εκδήλωση στην οικία του, με τη συμμετοχή δεκαπέντε ατόμων και επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των (3.000) ευρώ στον ίδιο και (300) ευρώ αντίστοιχα σε τέσσερις συμμετέχοντες για παραβίαση του μέτρου περιορισμού μετακίνησης.

Επιπλέον, χθες Δευτέρα (30.11.2020) βεβαιώθηκαν (24) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (12) στη Ζάκυνθο και (2) στην Κεφαλονιά για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν (16) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (1) στη Ζάκυνθο, (2) στην Κεφαλονιά και (4) στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Previous Article

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Next Article

Φωτιά σε κατοικία στην Αλκινόου. Ένας τραυματίας

Σχετικά Άρθρα