Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΛΑ.ΣΥ: Κέρκυρα ή Κεφαλονιά, η ντροπή των ΜΤ είναι παντού ίδια κυρία Κράτσα

Η κα Περιφερειάρχης στη σημερινή (7/12/20) συνεδρίαση της ΠΕΔ-ΙΝ, με θέμα τις εξελίξεις στη διαχείριση των απορριμμάτων, αναφέρθηκε στην παρουσία των ΜΑΤ στη Λευκίμμη της Κέρκυρας κατά την περίοδο της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτήρισε την εικόνα «ντροπιαστική» και με ζωηρό και γλαφυρό τρόπο μας περιέγραψε πόσο «ντροπιασμένη» ένοιωθε και η ίδια εκείνη την περίοδο.

Αλήθεια κα Κράτσα,
• Δεν είναι ντροπιαστική η εκ νέου παρουσία των δυνάμεων καταστολής (ΜΑΤ και Λιμενικού) σήμερα, (7/12/20) στη ΣΑΜΗ Κεφαλονιάς για την επιβολή της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών;
• Δεν είναι ντροπιαστική η σημερινή αστυνομοκρατία, σε όλη την Κεφαλονιά, προκειμένου να παρεμποδιστούν κινητοποιήσεις των κατοίκων, υπό την απειλή των προστίμων με πρόσχημα την πανδημία;
• Δεν είναι ντροπιαστική η «δημοκρατία σας» που επιβάλλει τη βούληση των λίγων κόντρα στη θέληση των πολλών με δυνάμεις καταστολής;
Τα ΜΑΤ και η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ είναι το ίδιο ντροπιαστικά, είτε με το ΣΥΡΙΖΑ είτε με τη ΝΔ! Είτε στην Κέρκυρα είτε στην Κεφαλονιά.
Η «ανάπτυξη» που κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους είναι το ίδιο ντροπιαστική, είτε με το ΣΥΡΙΖΑ είτε με τη ΝΔ.
Το ίδιο ντροπιαστική και η πολιτική υποκρισία από το πολιτικό προσωπικό της Τοπικής Διοίκησης που υλοποιεί κάθε αξίωση των επιχειρηματικών ομίλων και διαλέγει κάθε φορά το κυβερνητικό χρώμα της καταστολής για να εκφράσει τη δήθεν δημοκρατική του ευαισθησία ή να σιωπήσει.
Εμείς διαλέγουμε να ταχθούμε σταθερά με την πλευρά του εργατικού λαϊκού κινήματος και των αγώνων του, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του. Γι’ αυτό δε θα βρεθούμε ποτέ στη δυσάρεστη θέση να «νοιώσουμε ντροπή».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ