Αθώωση Πουλή για τη «στημένη» δίωξη Παπασπύρου για το Πόθεν Έσχες – Δικαιωμένος ο Πουλής: Οι σκευωροί θα λογοδοτήσουν

Share:
Την απαλλαγή του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Σταμάτη Πουλή, για την υπόθεση του Πόθεν Έσχες αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών!

Σύμφωνα με το eReportaz αλλά και το dikastikoreportaz.gr το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο με το υπ’ αριθ. 2996/2020 βούλευμά του δίνει ένα ηχηρό “ράπισμα” στην κακοστημένη -όπως αποδείχτηκε- δίωξη την οποία υπέστη ο Σταμάτης Πουλής, δια χειρός του Παύλου Πολάκη και της πρώην Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, Μαρίας Παπασπύρου, με σκοπό να ταλαιπωρηθεί ποινικά και πολιτικά ένεκα της υποψηφιότητάς του, στις εκλογές του Ιουλίου του 2019, με τη Νέα Δημοκρατία. Οι αρμόδιοι δικαστές οι οποίοι εξέτασαν την υπόθεση, έκριναν ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος προκειμένου ο κ. Πουλής να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη καθώς ουσιαστικά, νομικά και τυπικά δεν υπήρχε θέμα “Πόθεν Έσχες”!

Δικαιωμενος ο Σταμάτης Πουλής

Διακιωμένος αισθάνεται ο Σταμάτης Πουλής με το άκουσμα της απόφασης ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Μετά από δυο 2 χρόνια αισχρής συκοφαντίας εκδόθηκε το αμετάκλητο αθωωτικό Βούλευμα για το πόθεν έσχες μου. Μια ακόμα στημένη κατηγορία από Πολάκη Παπασπύρου με τα λασπώδη δημοσίευματα του Κώστα Βαξεβάνη κατέπεσε. Να είναι σίγουροι όμως οι σκευωροί ότι θα λογοδοτήσουν. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!», έγραψε το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Η Παπασπύρου

Αυτό το οποίο μένει ως οσμή, πλέον, από τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ο τρόπος με τον οποίο “στήνονταν” στον τοίχο, μέσω διώξεων και όχι μόνο, οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ δια μέσω κρατικών λειτουργών οι οποίοι υποτίθεται ότι ήταν επικεφαλής ανεξάρτητων, κατά τα άλλα, αρχών. Και αυτό γιατί η ποινική εμπλοκή Πουλή για το “Πόθεν Έσχες” είχε ξεκινήσει με τις γνωστές κατηγορίες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, και τις “στημένες διώξεις” με την σημαντική αρωγή της Μαρίας Παπασπύρου η οποία απ’ ότι φαίνεται σε ουκ ολίγες περιπτώσεις αποτελούσε το “μακρύ χέρι” της Δικαιοσύνης καθώς εξέδιδε κατόπιν πολιτικών παραγγελιών, χαλκευμένα πορίσματα.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Παπασπύρου είχε αποστείλει έλεγχο σχετικά με το “Πόθεν Έσχες” του Σταμάτη Πουλή, αμέσως μετά την μαρτυρική του κατάθεσή στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων για τα θέματα της Υγείας κατά την διάρκεια της οποίας ο ίδιος είχε καταγγείλει τον Παύλο Πολάκη για πλήθος «παράνομων» ενεργειών του στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Τότε μάλιστα είχαν διαρρεύσει πληροφορίες ότι ο κ. Πολάκης είχε εκνευριστεί σε τέτοιο βαθμό με την μαρτυρική κατάθεση του Πουλή στην εν λόγω συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής, ώστε φώναζε στους διαδρόμους του Υπουργείου Υγείας ότι «θα τον…»!!!

Το περίεργο σε όλη την υπόθεση, το οποίο πάντως πρέπει να διερευνηθεί, ήταν ότι ενώ η ίδια η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου είχε αδιάσειστα στοιχεία στα χέρια της περί της αθωότητας του Σταμάτη Πουλή, τα απέκρυψε, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο μία τεράστια δικαστική περιπέτεια για το στέλεχος της ΝΔ. Πρόκειται για συμπτώσεις και γεγονότα που μόνο τυχαία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν!

Στόχος

Ο στόχος ήταν να σταματήσουν την κάθοδο του Σταμάτη Πουλή – με την γνωστή τους μέθοδο: «κάνε διώξεις και ας τα βρουν μετά…» στις βουλευτικές εκλογές του 2019 στην Περιφέρεια της Δυτικής Αττικής και να συνεχίζουν απερίσπαστοι τον ανελέητο πόλεμο λάσπης που είχαν εξαπολύσει εναντίον του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. (νυν ΕΟΔΥ) και εναντίον του Άδωνιδος Γεωργιάδη προσωπικά.

 Πηγή: ereportaz.gr

Previous Article

Τηλεδιάσκεψη Κεραμέως με πρυτάνεις: Οι αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και η ασφάλεια στα ΑΕΙ

Next Article

Τσακλόγλου στα Παραπολιτικά 90,1: Καμία μείωση στις συντάξεις των παλαιών συνταξιούχων

Σχετικά Άρθρα