Κοινή δήλωση της Τομεάρχη Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κ.Νοτοπούλου και του Αναπληρωτή Τομεάρχη Τουρισμού Α. Αυλωνίτη

Share:

Η κυβέρνηση, στην αγωνία των μικρομεσαίων επιχειρηματιών απαντά με έλλειψη σχεδίου, εντείνοντας συστηματικά τις ανισότητες, με επιλεκτική στήριξη σε λίγους και άρνηση να στηρίξει τους πολλούς. Με μπάχαλο.

Ανοιχτά ξενοδοχεία σε κλειστές πόλεις, ασυνεννοησία λίγες μέρες πριν τις γιορτές για το καθεστώς λειτουργίας και άλλα πολλά «επιτελικά» ευτράπελα την ώρα που μετράμε 100 νεκρούς τη μέρα.

Στην απόγνωση δε, των εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό που προσπάθησαν να πουν «ΠΕΙΝΑΜΕ» στον πρωθυπουργό όχι μόνο δεν τους άκουσε αλλά τους «σέρβιραν» καταστολή και προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα.

Εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επιμείναμε στη δημοσιοποίηση των πρακτικών των εισηγήσεων της επιτροπής λοιμωξιολόγων, για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας, αλλά και διαφάνειας των κυβερνητικών αποφάσεων.

Επιμείναμε στην στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων τουρισμού-επισιτισμού, με μη επιστρεπτέα ενίσχυση, καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων από το κράτος και άλλων μέτρων στήριξης.

Δυστυχώς, η κυβέρνηση της ΝΔ αδιαφορεί προκλητικά και επικίνδυνα και οδηγεί τη χώρα στα βράχια.

Previous Article

Έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για την Νέα Αναπτυξιακή Στρατηγική της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για την περίοδο 2021-2027 (ΕΣΠΑ)

Next Article

Μεγάλο πρόβλημα επίσης υπάρχει σχετικά με την προσβασιμότητα στο φυσικό περιβάλλον

Σχετικά Άρθρα