Το ευχαριστώ Μητσοτάκη στον Αντετοκούνμπο για το σποτ «παίζουμε άμυνα»

Share:

To δικό του ευχαριστώ στον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το γεγονός ότι ο Έλληνας σταρ του NBA πρωταγωνιστεί σε σποτ των Αρχών στέλνοντας μήνυμα για τη μάχη κατά της πανδημίας του κοροναϊού.

«Είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς»

«Τις μέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας. Είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς. Και τον δρόμο γι’ αυτήν, τον δείχνει ένα Ελληνόπουλο που ξέρει από νίκες. Ευχαριστώ τον Γιάννη που πρωταγωνιστεί σε αυτό το μήνυμα, ενώνοντας και εγώ τη φωνή μου με τα λόγια του: Όλοι μαζί, «παίζουμε άμυνα». Και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας. Με υγεία και προκοπή!» έγραψε στο facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας, όλοι μαζί «παίζουμε άμυνα»

«Τις μέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας. Είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς. Ευχαριστώ τον @Giannis_An34
που πρωταγωνιστεί σε αυτό το μήνυμα, ενώνοντας τη φωνή μου με τα λόγια του: Όλοι μαζί, «παίζουμε άμυνα» και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρωθυπουργικό λογαριασμό στο twitter.

Previous Article

Βαρβιτσιώτης: Nα δώσουμε ώθηση στην Ελλάδα ως Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο μέσω της φοιτητικής visa

Next Article

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό το πρωί της Παρασκευής – Στο επίκεντρο το σχέδιο ενημέρωσης για τον εμβολιασμό

Σχετικά Άρθρα