Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κοσμόπουλος: Στην περιοχή του Θριασίου ο μεγαλύτερος αριθμός των κρουσμάτων

Την δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η Δυτική Ατιική λόφω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων ανέδειξε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος, αναφέροντας χαρακτηριστικά «το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή του Θριασίου».

«Όπως τονίστηκε και στην σύσκεψη που έγινε χθες με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδη και τους δημάρχους της δυτικής Αττικής, θα πρέπει να ληφθούν μέτρα» σημείωσε μιλώντας στο Mega.

«Το πρόβλημα εντοπίζεται σε συγκεκριμένες περιοχές και οικισμούς όπου κατοικούν συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες και τα μέτρα θα πρέπει να είναι στοχευμένα προς αυτήν την κατεύθυνση», σημείωσε ο κ. Κοσμόπουλος. Ανάμεσα στις προτάσεις στις οποίες αναφέρθηκε o αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, είναι «να γίνονται στοχευμένα τεστ και έλεγχοι στις περιοχές με τα αυξημένα κρούσματα, να γίνει ενημέρωση και σωστή ιχνηλάτηση».

Κατά τον κ. Κοσμόπουλο είναι δύσκολο να αποφασιστεί ολικό «lockdown» στην περιοχή. «Αν γίνει ολικό «lockdown» θα παγώσει η οικονομία της χώρας» είπε χαρακτηριστικά. Κι αυτό διότι η δυτική Αττική είναι μια πολυσύνθετη περιοχή με εκατοντάδες βιοτεχνίες και βιομηχανίες και λιμάνι.

«Xειάζεται προσοχή γιατί αν ξεφύγει η κατάσταση στη δυτική Αττική θα επηρεάσει όλο τον νομό» υπογράμμισε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ