Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μπακογιάννης στα Παραπολιτικα 90,1: Οι επιχειρήσεις που έχουν κλείσει λόγω της πανδημίας δεν πληρώσουν ούτε ένα ευρώ στο Δήμο

Ο δήμος της Αθήνας ως οφείλει στέλνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας και το κάνει αυτό καθώς τα στελέχη και οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να πάνε για απιστία, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε πως σήμερα υπάρχει ρύθμιση για αποπληρωμή σε 24 δόσεις ενώ είπε ότι ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος δεσμεύτηκε για 120 δόσεις.

Για τον μεγάλο περίπατο ο δήμαρχος είπε πως δεν έχει χαθεί ούτε ένα ευρώ και ανέφερε πως ο δήμος έχει προχωρήσει στην αναδιοργάνωση της καθαριότητας και έχει επενδύσει σε εξοπλισμό, μέσα και αλλαγή φιλοσοφίας.

Ο  κ. Μπακογιάννης τόνισε πως θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις και τις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί σύμβαση ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ ενώ είπε πως ο δήμος δίνει έμφαση σε πεζοδρόμια και πράσινο.

Ανέφερε επίσης πως όλες οι επιχειρήσεις που έχουν κλείσει λόγω της πανδημίας δεν πληρώσουν ούτε ένα ευρώ στο δήμο.

Αναφέρθηκε στο βοήθεια στο σπίτι plus και στο τηλέφωνο 210 3428745 στο οποίο μπορεί να καλούν όσοι έχουν κάποια ανάγκη ενώ είπε πως και φέτος θα γίνει διανομή τροφίμων

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ