Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μεταφέρεται για την Τετάρτη η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Βόρεια Ελλάδα – Αναβλήθηκε λόγω ομίχλης

Λόγω έντονης ομίχλης που δεν επιτρέπει την προσγείωση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεντρική Μακεδονία αναβάλλεται. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξεδόθη δεν ήταν δυνατή λόγω των καιρικών συνθυκών η πλήρης υλοποίηση του προγράμματος του πρωθυπουργού. 

Το ταξίδι του πρωθυπουργού στις «γονατισμένες» από την πανδημία περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη. 

Ο κ. Μητσοτάκης σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό θα επισκεφθεί τα Νοσοκομεία Βέροιας, Έδεσσας, και Γιαννιτσών καθώς και το Κέντρο Υγείας των Γιαννιτσών το οποίο θα μετατραπεί σε Εμβολιαστικό κέντρο. Επίσης ο κ. Μητσοτάκης είχε προγραμματίσει επίσκεψη στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «η Μέλισσα» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Ουσιαστικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί σε νομούς τους οποίους αποδεκατίζει ο κοροναϊός καθώς εμφανίζουν μεγάλο ποσοστό θνητότητας ενώ αντίστοιχα και τις υγειονομικές τους δομές είναι γονατισμένες.

Η Βόρεια Ελλάδα θρηνεί τους περισσότερους νεκρούς από κοροναϊό και συγκεκριμένα την θλιβερή πρωτιά κατέχει η Θεσσαλονίκη, ενώ ο νομός Πέλλας (Έδεσσα και Γιαννιτσά) βρίσκεται στην τρίτη θέση της μακάβριας λίστας, ενώ ο νομός Ημαθίας (Βέροια) είναι μέσα στην πρώτη εξάδα των περιοχών με τους περισσότερους νεκρούς από την πανδημία.

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ