Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Επιτυχημένη η καμπάνια προβολής στα social media και στα κινητά τηλέφωνα

Share:

“Ιόνια… για όλες τις εποχές” είναι το μηνυμα της καμπάνιας που ξεκίνησε να επικοινωνεί η Περιφερεια Ιονίων Νήσων .

Με έναν έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων βρίσκεται σε ετοιμότητα με ενεργητικές πρωτοβουλίες, να υποδεχθεί με ασφάλεια τους έλληνες και ξένους επισκέπτες θέτοντας σε εφαρμογή νέες μεθόδους ενημέρωσης. Αντιμετωπίζει με σχέδιο και αισιοδοξία την επισκεψιμότητα και την τουριστική περίοδο.

Προωθεί, μέσω κινητών τηλεφώνων και μεσων κοινωνικής δικτύωσης, τα Ιόνια Νησιά ξεκινώντας από την Ελλάδα ως έναν ταξιδιωτικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου, και τις εποχές που προστατευόμαστε από τον covid-19 αλλά και όταν θα επιστρέψουμε στην πλήρη κανονικότητα.

Το διαφημιστικό μήνυμα εμφανίζεται σε όλη την Ελλάδα, στην πλατφόρμα του facebook (Facebook, Instagram) και σε όλα τα συνεργαζόμενα website τρίτων.

Εναλλάσσονται οι εικόνες σε μια συλλογική παρουσίαση χαρακτηριστικών τοπίων, αναδεικνύοντας τα Ιόνια νησιά ως ένα σύνολο με ποιοτικά στοιχεία, αλλά και την ξεχωριστή ταυτότητα κάθε νησιού.

Previous Article

Ψήφιση μέτρων ενίσχυσης και στήριξης του τουριστικού κλάδου

Next Article

Αυτές είναι οι νέες ρυθμίσεις για την αγορά | Ανοικτά καταστήματα υπό προϋποθέσεις σε εμπορικά | Τι ισχύει για τα ταξίδια | ΦΕΚ

Σχετικά Άρθρα