Πυρά ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για Folli Follie: Όσο δεν απαντούν επιβεβαιώνουν πως τα νταραβέρια είναι κομμάτι των δραστηριοτήτων του «μαγαζιού»

Share:
«Πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ
ζητώντας απαντήσεις για την υπόθεση της Folli Follie στην οποία φέρονται να εμπλέκονται μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα η ΝΔ τονίζει πως η αξιωματική αντιπολίτευση «έπαιζε καθυστέρηση» όταν ήδη είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο, κάνοντας πλάτες στους επιχειρηματίες.

«Όσο δεν απαντούν επιβεβαιώνουν πως τα νταραβέρια με υπόδικους επιχειρηματίες και όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο Folli Follie, είναι κομμάτι των δραστηριοτήτων του ”μαγαζιού” ή ένα ακόμα ”outsourcing”», αναψέρει χαρακτηριστικά η Πειραιώς.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Ο ΣYΡΙΖΑ συνεχίζει να πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Ας αφήσει τα πολλά λόγια και ας δώσει απαντήσεις για τα στελέχη του που εμφανίζονται ως «υποστηρικτές» προφυλακισμένων επιχειρηματιών, οι οποίοι «υπερέβαλαν εαυτόν για τον όμιλο», για «τα κονδύλια» που θα κάλυπταν τις «ανάγκες» τους, για τις «παρεμβάσεις» στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τις καθυστερήσεις, την «ευνοική μεταχείριση» και την «κατάθεση» τροπολογιών στην εταιρεία πριν κατατεθούν στη Βουλή. Κι όλα αυτά φυσικά «δένουν» με το γεγονός ότι ως κυβέρνηση, «έπαιζαν καθυστέρηση» όταν ήδη είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο, κάνοντας πλάτες στους επιχειρηματίες.

Όσο δεν απαντούν επιβεβαιώνουν πως τα νταραβέρια με υπόδικους επιχειρηματίες και όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο Folli Follie, είναι κομμάτι των δραστηριοτήτων του «μαγαζιού» ή ένα ακόμα «outsourcing»…

Previous Article

Εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» πήρε ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Next Article

Νέο email βόμβα για Folli Follie: «Ήταν ενήμερος και ο Αλέξης Τσίπρας»

Σχετικά Άρθρα