Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σκάνδαλο Folli Follie: Νέα πυρά ΝΔ κατά Τσίπρα με φόντο τις αποκαλύψεις των Παραπολιτικών

Νέα πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά εξαπολύει η ΝΔ, με αφορμή τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως από την έρευνα για το μεγάλο σκάνδαλο της Folli Follie.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το parapolitika.gr έφερε στη δημοσιότητα ένα νέο email που περιλαμβάνεται στην έκθεση της PwC και αποτελεί μέρος της σχετικής δικογραφίας για τη Folli Follie, φέρνεί στη δημοσιότητα τo parapolitika.gr.

Σύμφωνα με αυτό το email το οποίο έχει ημερομηνία 9 Μαΐου του 2018 και ώρα 16:09 και παραλήπτη τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο και αποστολέα τον διευθυντή ασφαλείας Ν.Σ. ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (σύμφωνα πάντα με τον αποστολέα του email), εμφανίζεται να ήταν ενήμερος για τις μεθοδεύσεις σχετικά με την υπόθεση της Folli Follie.

Συγκεκριμένα στο email που έχει στη διάθεσή του το parapolitika.gr αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:

Κύριε Τζώρτζη, Θα ήθελα να σας ενημερώσω περιληπτικά για τα σημερινά αποτελέσματα της κινητοποίησης μας.

Η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο. Αυτή είναι η θέση του Μαξίμου. Ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός. Ο κος Μπαλαούρας έστειλε μήνυμα στον κ. Γ και του ανέφερε την κατάσταση.

Προσωπική επικοινωνία έγινε με τον Αντιπρόεδρο από τον κ. Λ. είπε ο κ. Τρ. να μην βγει ανακοίνωση και να πάμε στις 1615 για να συζητήσουμε μαζί τους για να έχουμε μια κοινή γραμμή (αυτοί και εμείς). «Ότι και να τους πουν στην επιτροπή μπορούμε να επέμβουμε.

Στη διάθεση σας
Ν.Σ.

Βολές ΝΔ κατά Αλέξη Τσίπρα

Απαντήσεις…εδώ και τώρα για τα νέα δεδομένα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση της Folli Follie ζητεί, με συνεχείς ανακοινώσεις της η Νέα Δημοκρατία.

«Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως από την έρευνα για το μεγάλο σκάνδαλο της Folli Follie αποκαλύπτουν ότι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας ήταν ενήμερος για τις παρεμβάσεις υπέρ των προφυλακισμένων επιχειρηματιών. Ο κ. Μπαλαούρας εμφανίζεται ξανά ως μεσολαβητής υπέρ των συμφερόντων της εταιρείας. Κι όλα αυτά την εποχή που οι αρχές και η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ “έπαιζαν καθυστέρηση” όταν ήδη είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο», αναφέρει η ΝΔ 

«Η υπόθεση ερευνάται από την Δικαιοσύνη και αναμένουμε τα αποτελέσματα της», συνεχίζει η ΝΔ.

«Όμως προξενεί εντύπωση ότι τους τελευταίους μήνες μαρτυρίες από διαφορετικές σκοτεινές υποθέσεις εμπλέκουν συνεργάτες αλλά και τον ίδιο τον κ. Τσίπρα κάνοντας λόγο για “White Porscha”, “μαγαζί”, “outsourcing” κλπ. Οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να σκεπάσουν κάτω από το χαλί τέτοιες αποκαλύψεις. Οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις», καταλήγει.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ